Фолк певецът Ерик регистриран в гей мрежа, а лъже, че имал връзка с Вивиан

Ерик

  През последната седмица фолк певецът  Ерик се опитва да убеди всичките си фенове, че цели осем месеца е имал връзка със златотърсачката Вивиан. Тя обаче приключила заради отказа на смуглото девойче да участва в новото порно риалити, което тръгва от юли в интернет.

 Оказва се, че връзката им е изцяло бутафорна и за прикриване на истинската сексуална ориентация на изпълнителя на „Бизнесмените“. И Читател изпрати скрийншот от своя телефон, на който ясно се вижда, че Ерик е регистриран в мобилната социална гей мрежа Grindr. В нея всеки мъж може да засече себеподобен и да се запознае с него.

 В своя профил Ерик е написал краткото „Хай­де да се забавляваме“, като изненадващо не е скрил лицето си. Той дори е изтипосал своя снимка, правена за фотосесия.

Ерик с Вивиан

  Това е вторият скан­дал, в който изпълните­лят се забърква през пос­ледните седмици. Преди това той бе гост изненада на плеймейтката Светла­на Василева в „Черешката на тортата“ и бе оплют и заклеймен като кичозен чалгаджия от гости­те й.

 Ерик не скри огорче­нието си и дори заяви, че чака извинение.

 Сегашният компромат само допълнително нали­ва масло в огъня, още повече че самата Вивиан призна, че са имали връзка само за пред ме­диите. В момента Ерик се прави на страдалец и разказва колко е огор­чен от доскорошната си приятелка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *