Фидосова аут от редиците на ГЕРБ

Искра Фидосова

  Искра Фидосова няма да попадне в листите на ГЕРБ за следващия парламент. Сензационната новина бе съобщена от влиятелен партиец, гравитиращ към кръга на вицепремиера Цветан Цветанов. Лично силовият министър влязал в конфликт с извънгабаритната депутатка и й обещал повече да не види бял ден в политиката. Името на Фидосова бе замесено като съучастник в престъпна корупционна схема, в която участва и вече изгоненият депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов. Той бе задържан при вземане на подкуп на стойност 50

Цветан Цветанов и Фидосова

хил. лева. Идеята била, да нареди на длъжностно лице да разреши субсидирането на крупен земеделец.

За подобни връзки между Аврамов и Фидосова в прав текст наскоро говори и председателят на партията „България на гражданите“ Меглена Кунева. Други източници пък твърдят, че хитрата Фидосова получавала комисионите на сръбска територия.

Не е тайна, че дамата е щастливо омъжена за бившия сръбски футболист Томислав Живкович и голяма част от семейния бизнес вече е на негово име. Скандалите около Искра Фидосова идват тъкмо навреме за Цветан Цветанов, който иска да си разчисти сметките с депутатката от Монтана.

Димитър Аврамов

Преди време двамата бяха неразделни като глава и шия, но впоследствие отношенията им се развалиха. Според осведомени Цветанов не е получавал очаквания процент от бизнеса на Фидосова. Двамата дори спретнали открита размяна на недотам лицеприятни реплики един срещу друг в присъствието на група партийни активисти от монтанско.

Към днешна дата Цветанов предвижда изцяло да обнови ръководството на ГЕРБ в Северозапдана България. „Тия нищо не правят и партията сериозно губи позиции.

Сегашните шефове се държат като недостижими с избирателите и ще си платят за това. Ние не трябва да допускаме отпускане в редиците“, заявил Цветанов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *