Фенове на ЦСКА пъдят Дучето от агитката!

Димитър Ангелов - Дучето

  „Дуче, върви си“, издигнаха плакат младите хора от агитката на ЦСКА по време на мача с „Литекс“ в Ловеч. Момчетата, които дават облика на сектор Г, искат шефа на националния фенклуб да си обира крушите от северната трибуна.

Именно Димитър Ангелов-Дучето е ябълката на раздора в червената агитка. 47-годишният чичко вече не се приема сериозно от запалянковците, а самият той заяви, че ще се оттегли.

Преди време агитката бе разделена и по време на мач на стадион „Българска армия“. Тогава зад Дучето застанаха около 30 души, а над 2000 седнаха в сектор Г, откъм В, и открито се разграничиха от своя шеф. Това беше първият сигнал, че дните на Димитър Ангелов начело на армейските ултраси са преброени.

Зад рокадата в централния фенклуб стоят хора от младата вълна привърженици на ЦСКА. Те са в основата на свикване и на общо събрание на фенклуба чрез „Държавен вестник“.

Най-активни са феновете от „Офанзива“ – крайна фракция в агитката, която е аналог на „София Запад“ в левскарската агитка, фенклубът „Офанзива“ е един от най-мощните, които създават атмосферата на стадиона и са в основата на повечето интересни хрумвания в хореографията на сектор Г.

Младите запалянковци са бесни от това, че Димитър Ангелов-Дучето играе в един отбор с милиционерите на Цветан Цветанов. Именно шефът на фенклуба се разхожда като мечка с представители на управляващата партия ГЕРБ, за да прави политическа пропаганда.

„Навремето ходеше и се навеждаше пред комунистите сега се е обърнал с гръб към герберите. Всичко е за пари – коментира един от опозиционерите в агитката, Иван Александров. – Нямаме нужда от политкомисар, който да коленичи пред Бойко Борисов, Цветан Цветанов, депутата Емил Димитров, известен със съмнителното си минало и лобистките закони, или пред партията майка. Ние сме силни, защото сме свободни и не зависим от компрометирани партии и политици.

Сега тече процес по прихващането на агитката и използването й за мръсни политически цели. Това ще им излезе през носа на кукловодите и на изпълнителите. Така че Дучето да внимава какви ги върши и с кого ги върши“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *