Феноветe на „Левски“ се готвят да обсадят „Герена“!

Синатя лавина

Доста внушителна група от сини фенове се канят да спретнат нова обсада на клубния стадион  на днешната тренировка на Левски, която е насрочена за 19:00 часа. Почитателите на сините смятат да демонстрират на футболистите колко ги е срам от фиаското и готвят  масово посещение днес.

За сборен пункт феновете са определили арките под сектор “В” на “Георги Аспарухов”. Запалянковците пишат в социалната мрежа, че искат да благодарят на своите любимци за тяхната добра игра както в София, така и в Сараево. Освен това искат да им напомнят и в какъв отбор са ги избрали да играят. Да си припомним, че в петък при

синята агитка благодари на футболистите

посрещането на левскарите, сини ултраси нахлуха на стадион “Георги Аспарухов” и погнаха играчите. Дори Станислав Ангелов получи здрав шут и единствено  бързата намеса на ченгетата спаси футболистите от народната любов. Дано тази вечер се стигне само до словесни престрелки без ексцесии. Заради слабото представяне на синята легенда, Тодор Батков се кани да накаже всички в Левси. Наказанието щяло да бъде парична санкция – глоба.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MdU0jR6WtH4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *