Феновете на Сараево „обесиха“ Левски !

Обесеният Левски - рисунката

Войната на двете агитки – тази на Левски и на босненския Сараево, вече мина на междудържавно ниво. Вчера на страницата на Fanface в Интернет сараевци „обесиха“ националния ни герой Васил Левски.

Това се случи, след като сините фенове из дразниха сараевци с имената на Ратко Младич и Аркан, изписани на плакати.  Видно е, че агитката на Сараево, известна като „Злата орда“ си го връщат с тази гавра. Да си припомним, че „Злата орда“ поругаха и храм паметника Александър Невски, когато гостуваха в нашата столица. Тогава хулиганите  нахлуха с   тъпани и крясъци в

плаката разгневил "Злата орда"

църквата и се наложи полицаите да ги озаптяват. Интересно е, че заради плакатите с Акран и Младич, от УЕФА започнаха разследване срещу синия отбор.  Сигналът е подаден от ръководството на босненския тим. Да си припомним, че Ратко Младич и Аркан са обявени от мюсюлманите за военни престъпници. Двамата взеха дейно участие във войната в бившата Югославия, а Аркан е популярен със своите пристрастия към футболния клуб Цървена звезда. От УЕФА не са склонни да толерират такива провокации, така че  сега ще накажат сурово българския клуб.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/NsByUCtZjaE

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Феновете на Сараево „обесиха“ Левски !"

  1. Стоян   23.07.2012 at 11:23

    Какво нахалство от страх да оскверниш един национален герой. Това е позор може да се защитиш по всякакъв начин ама това. И църквата Александър Невски вън от България. И нашите герои слава на България, слава на Левски публиката и футболният отбор Левски ги защитиха достойно.

    Отговор
  2. Nshuti   23.07.2012 at 20:01

    не е редно любовта към спорта да преминава в подобна вражда и направо война:(

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *