Фейсбук към Наско Сираков: Чиба от „Левски“, няма да ни липсваш!

Наско Сираков
Наско Сираков

Привържениците на „Левски“ бомбардираха личния профил на Наско Сираков, след като шефът на тима съобщи новината, че Славиша Йоканович е освободен от треньорския пост.

„Наско, ти си боклук, чиба, няма да ни липсваш“, са възможно най-меките призиви, които „приятелите“ на героя от САЩ ’94 са отправили към звездата в социалната мрежа. Феновете на синия клуб са възмутени от рокадите в треньорския щаб и са категорични, че сърбинът Йоканович е бил възможно най-свестният вариант за поста.

След гафовете, които сътвори на „Герена“ Сираков, голяма част от приятелите му във фейсбук започнаха да го трият от профилите си в знак на протест. Има обаче и няколко негови поддръжници, които го подкрепят с постове на стената му. Според тях цялата кампания срещу Сираков е организирана от Владимир Владимиров – Гугутката, който е председател на националния фен клуб на „сините“ заради опита на Сираков да го отстрани от лидерското място в сектор Б.

Илиана Раева
Илиана Раева

Илиана Раева изпадна в истерия

Съпругата на Наско Сираков Илиана Раева полудя, след като чу за оставката на мъжа си в „Левски“. Шефката на родната художествена гимнастика избухна в профила си във фейсбук и нападна феновете на „сините“, които съблякоха новия треньор на тима Ивайло Петев пред очите на смаяния Наско. „Безсрамници! Кой ви прати! Кой ви плаща! Чий е ПФК „Левски“! Къде живеете! В какво превърнахте този отбор! Срам! Позор! Платена журналистика!

Подготвени статии! Подготвени „фенове“ – клакьори!“, са само част от истеричните излияния на Раева в социалната мрежа. Бившата гимнастичка нарича запалянковците „жалки карикатури“. Неуравновесената Раева стига до крайности и нарича българите „страхливци“ и „продажници“, които заслужават съдбата си. В трактата си новоизлюпената политичка коментира и собственика на „Левски“, когото пита реторично: „Доволен ли си?“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *