Уреден мач! Любо Чука ляга на тепиха, после изненадващо побеждава

Любомир Симеонов - Чука

 Спецовете са единодушни, че българският ММА шампион е бил безсилен пред американеца. Това видяха и зрителите, когато още в първия рунд Симс започна да налага Симеонов, а той едва дишайки, се строполи на земята.

„Легна на ринга като добре платена куртизанка и нямаше сили да мръдне. После обаче онзи се опомни, че мачът е уговорен, и бързо му пусна победата.

Не може такава скала като Симс да стои и да чака бавния Любо да го удари цяла минута“, обясняват и очевидци, които са категорични, че мачът е уреден.

Любомир Симеонов - Чука и Уес Слимс

Повечето от феновете в залата пък освиркаха нашенеца, когато го обявили за победител. Колегите на Чука, гледали срещата, също не пестят истината.

„Любо, засрами се! Ако си мъж, излез и се бий. Не се продавай като евтина проститутка за интересите на черното тото“, пишат боксьори в специализиран сайт в интернет.

В спортните среди се появиха и слухове относно цената, за която е продаден мачът. Според клюката Симс и екипът му са взели 15 бона в зелено, за да легнат на България. При това американският шампион нямал никакви колебания дали да прибере пачките тъй като не се интересувал от имиджа си в малката ни балканска държава.

Бившият охранител на Христофорос Аманатидис-Таки Любо пък въобще нямал думата относно развитието на срещата. „Всички мачове съм гледал и е ясно, че момчето има сърце, но е кукла на конци. Той излиза на ринга и прави каквото му е наредено“, коментира и борец в интернет пространството.

Запознати със спортната кариера на страховития предводител на Бандата на чуковете на Таки пък отдават вялото му движение на ринга на употреба на стимуланти. Според слуховете Любо Симеонов употребявал забранени стимуланти, но прекалил преди мача със Симс и затова нямал сила дори да диша. Самият той обаче плаши с юмруците всеки дръзнал да го обвини в подобни действия и е категоричен, че тялото му е абсолютно чисто, а мачовете си печели с хъс за победа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *