УЕФА запорира сметките на ЦСКА!

Венци Живков

  Тежката криза в ЦСКА продължава със страшна сила. Клубът е изправен пред угрозата да загуби лиценза си и да не играе в евротурнирите следващите три години. Това може да стане до дни, след като от УЕФА вече запорираха сметките на „червените“. Блокирането на всякакви финансови операции става, защото до евроцентралата са постъпили десетки жалби от футболисти, треньори, служители, мениджъри, други клубове и институции за неизплатени стари задължения.

Димитър Ангелов - Дучето

„Независимо че положението не е розово, ние не сме обезпокоени за лиценза си – коментира ситуацията изпълнителният директор Венци Живков. – Погасяваме по план задълженията си. Мисля, че повечето неща са пресилени“.

В същото време затрудненията на сегашните собственици на клуба продължават да бъдат използвани от така наречените „възрожденци“ в ЦСКА. Това е група от тарикати, част от които винаги са били на софрата при „червените“.

Аспарух Никодимов

Другите са пишман бизнесмените от Етрополе от кръга „Комарджиите“, за които вече бе писано. Те гравитират около депутата от ГЕРБ Емил Димитров, наричан още Емо Ротманса и Емо Фаса. Лица на „възрожденците“ са натиреният от централния фенклуб негов бивш председател Димитър Ангелов – Дучето и журналистът на ДПС Георги Атанасов.

Въпросните „възрожденци“ искат да вземат ЦСКА без пари, както навремето рекетьорските бригади взимаха цели бизнеси от нормалните хора. Обещанията им пък са да влагат по 5 милиона за издръжката на клуба. С тази сума бъдещите управници не могат да плащат само заплатите на чужденците в отбора, изчисляват безпристрастни наблюдатели на процесите. Първият, който открито скочи на мутрите около депутата Емил Димитров е легендата на ЦСКА Паро Никодимов. Beликият треньор, който остро критикува и „Титан“ заяви в прав текст: „Разни Дучета и „възрожденци“ няма да решат проблемите на ЦСКА, защото нямат нито подкрепата на червената общност, нито финансовите възможности да издържат отбора. Тук става дума само“ да прилапат едни пари от бъдещите чуждестранни спонсори“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *