Убиха Кирил Кирилов – Шкафа за да не проговори!

Трупът на Кирил Кирилов-Шкафа

   Ако знаех кой е убиецът, щях да кажа“, разказа Соня, жената, с която живеел на семейни начала ликвидираният в събота вечер Кирил Кирилов-Шкафа.

„Моят приятел Киро беше застрелян заради делото „Наглите„! Може би някой се е изплашил, че ще бъде издаден.

Това между нас беше голяма любов, истинска! Бяхме заедно повече от 6 години“, продължи разказа си ридаещата жена.

Шкафа беше застрелян пред блока, където живее, в столичния квартал „Младост“. Срещу Кирилов били изстреляни 7-8 куршума, от тях 3 го уцелват в краката. Въпреки че не е поразен в главата или гърдите, той издъхва от обилната кръвозагуба в крайниците. Предполага се, че по него е стрелял непрофесионалист.

Драмата се разиграла малко след 22 ч. в съботната вечер. След като бил надупчен в бедрата, Кирилов опитал да се отскубне от своите преследвачи. Успял да изпълзи около 150 метра. После рухва на земята безпомощен заради загубата на голямо количество кръв. След себе си оставя алена диря, показваща отчаяните му опитите да стигне до осветено място, където някой да му помогне. Свидетели на последните минути от живота му стават няколко любопитни съседи, които излезли, след като чули изстрелите, и четирима младежи, които пиели биричка в градинката на съседния блок. Те забелязали агонизиращия мъж и подали сигнал на спешния номер 112. Никой обаче не е видял стрелбата по Шкафа.

  „В деня, в който убиха Киро, бяхме заедно. Прибрах се 30 минути по-рано и се качих у дома. В един момент чух изстрелите. Излязох на балкона, Киро крещеше, че го стрелят, да викам полиция. Каза ми колко много ме обича“, разказа за фаталната вечер с треперещ глас Соня.

Тъй като Кирилов беше с къси панталони, когато са го простреляли, се предполагаше, че някой го е подмамил с телефонно обаждане да излезе от дома си и да слезе до тъмния паркинг. „Той не успя да се прибере вкъщи. Паркирал е колата си, когато са го надупчили. Беше с къси панталони, защото през деня беше много топло“, разказа още почернената му любима.

Жената до Кирил Кирилов е категорична, че той никога досега не е получавал заплахи за живота си. “Пуснаха го у дома през ноември миналата година. Той не се страхуваше, защото не е бил заплашван. Разбрахме, че нещо не е наред едва в петък, тъй като цял ден ни следеше един джип Хюндай Санта Фе – спомня си жената. – Не мога да съм категорична, няма как да съм сигурна, че е следял точно нас, но го видяхме на няколко пъти“, подчерта жената на Кирилов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *