Убитият фотограф рекетирал любовници със секс снимки

Убит фотограф

Полицията разследва нова версия за убийството на пловдивския фотограф Наско Певичаров, който бе намерен мъртъв в студиото си преди десетина дни. Според мълвата, той припечелвал и нелегално като папарак заснемайки любовници, които след това изнудвал. Запознати с дейността му твърдят, че Фотографът висял с часове пред хотели в Пловдив и документирал двойките, които влизат вътре.

Според новата версия, Певичаров е направил снимки на публична личност, която била в компанията на неуместна за случая жена. Папаракът се похвалил пред свои приятели, че наскоро е уцелил в десятката, защото успял да заснеме твърде известен човек, от когото възнамерявал да източи поне петдесет бона.

Полицията все още не е разкрила извършителя на жестокото убийство. Според криминалисти обаче, доста от следите водят към Веселин Желев на 47 години, който пък се хвърли от седмия етаж на жилищен блок в края на миналата седмица. Двамата се познавали и според униформени е много вероятно Желев да е ограбил по някакъв начин Атанас Певичаров.

Убит фотограф

Тази версия обаче е поставена под въпрос, защото според специалисти при грабеж рядко се наблюдава такава жестокост, както в този случай. Фотографът бе убит чрез множество удари с хладно оръжие, което е характерно за случаите на саморазправа заради отмъщение или ревност. Доста често подобно поведение на килъра се наблюдава и при гей убийствата.

Атанас бе открит повече от седмица, след като бе заклан от неизвестен извършител. При тараша ченгетата установили, че ги няма мобилните му телефони и преносимият му компютър. На по-късен етап от следствието апаратите бяха намерени в заложна къща.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *