Убиецът на Яна Чеци, родственик на Петър Младенов – пиянства и се друса с пари от реституция

Николай Русинов - Чеци

  Николай Русинов – Чеци, извергът, който преди близо година изнасили брутално и уби Яна Кръстева след безпаметна алкохолна и наркотична оргия в Борисовата градина, вероятно ще прекара следващите 20 години от живота си в затвора, след като експертиза от Австрия безспорно го уличи като основно действащо лице в жестокото престъпление.

 За, това, което всич­ки българи знаят от година насам, вече е факт – Чеци е изнасилил и убил 28-годишната Яна след вулгарна оргия в храсталаците на Борисовата градина на 8 юли 2011 г.

 Русинов бе уличен след ДНК експертиза от лабораторията в Австрия. Петте косъма на Чеци са от крака му, гърдите и половите органи. Те са намерени върху левия крак на Яна, лявата й под-мишница, върху гърдите. Различните косми са от глава и крайник. 

Яна Кръстева

  Младото момиче е умря­ло по особено мъчителен начин – била е душена, ритана, удряна и скубана, а за това свидетелстват десетките наранявания по тялото й. Според съдебномедицинската експертиза в последните мигове от живота си Яна е изпитвала жестока болка – гърдите й са били нарязани със счупена бутилка от бира а травмите почти 100% са нанесени от бруталния изнасилвач Чеци.

 В кръвта на покойно­то момиче са открити следи от халюциногенни гъби – вероятно Яна е била надрусана от насилниците си, преди да бъде изнасилена от поне трима човека. Засега се знае единствено името на основния участник в звер­ството – Николай Русинов. 36-годишният урод може да облекчи съдбата си, ако издаде съучастниците си в бруталната оргия. 

Как обаче Чеци съумя близо година да се измъкне от обвинение в изнасилване и преду­мишлено убийство, че даже и натопи невинен за зверството си – Пламен Трифонов лежа 6 месеца в следствения арест, преди да бъде освободен и криминалистите да му се извинят.

 36-годишният Русинов е потомък на бившия пре­зидент на България Петър Мла­денов, някои даже подмятат, че Чеци е трети или четвърти братовчед на Николай Мла­денов, настоящия външен министър на България. Чеци обаче е черна овца в рода на Младенови – отхвърлен е от фамилията още в средата на 90-те, когато обира вилата на Пешо Дамаджаната в „Бояна“. Имотът бил отдаден под наем на англичани, а дъщерята на Младенов прибирала месечен наем от 3000 до­лара. Нейният племенник Николай Русинов отишъл във вилата през есента, уж, за да обере плода, който дали трите круши на двора – да си прави компот. Малко след визитата на Чеци в огромния двор на вилата на Младенови в „Бояна“ обаче е устано­вена кражба. Естествено, никой не обвинява официално родственика за Петър Младенов за взломната кражба във вилата, но след този случай Русинов е низвергнат. 

Вече няма съмнение, Чеци е убиецът на Яна

  Все пак черната овца в рода Младенови успява да се препитава някак – има два апартамента в София, единия от които дава под наем. Любопитен детайл е, че един от апартаментите на Чеци – този в столичния квартал „Изгрев“, някога е бил собственост на великата актриса Невена Коканова. Чеци отдавал някогашната квартира на Коканова на рекламна фирма, към която се водел на трудов договор. Всъщност Русинов нико­га не е работил някъде задълго – подвизавал се е като собственик на заведения, че даже и като барман – управител по морето. Казват, че през 2003-та Чеци успял да припечели 70-80 хил. евро от продажба на терен по морето, придобит от реституция. Преди 2 лета шитнал и друг имот, но за по-малка сума.

 Негови стари дружки твърдят, че Русинов се занимавал с внос на халюциногенни гъби в България – не с цел печал­ба, а за лично ползване. В последните 5-6 години от живота си Чеци комбинирал гъбите с твърд алкохол както и с бира, а след консумацията на наркотично-алкохолния коктейл се превръщал в агресивен изрод. Нали­тал на бой, но предимно на представителки на нежния пол.

 “Този олигофрен има поне две-три изнасилва­ния! Навремето се мъкне­ше със скинари – черпеше ги с водка и с уиски, за да го охраняват на купоните на Мамунарника. През 2006-а Чеци се гласеше да става активист на „Атака“, но бързо-бързо беше отхвърлен. За кратко имаше вземане-даване и с Боян Расате, но и там не се задържа – та той през ден беше дрогиран и пиян, кой ще го търпи?“, разкриват тайните на Чеци хора от обкръжението му.

Петър Младенов

  Един от приятелите на Николай Русинов е журна­листът Мартин Карбовски, който се постара твърде много, за да помогне на престъпника да си изгради фалшиво алиби.

 След  зверското  убийство на Яна Чеци бяга в Румъния – настанява се в хотел в предградията на Букурещ. Оттам лети за Турция, а същевременно си урежда билет за ЮАР – трябвало е да лети за Йоханесбург на 25 юли 2011 г.

 Два дни по-късно – на 27 юли, Чеци решава да се прибере. Казват, че това се случва след намесата на мастит адвокат, който добре го подготвя за предстоящите разпити. Чеци е инструктиран да не се съгласява за разпит на детектор на лъжата, както и да отрича, че се е познавал по-рано с жертвата си Яна. Извергът няма как да отрече, че е имал сексуален контакт с младото момиче, тъй като оставя следи. Затова при завръщането си има стабилна версия – да, спах с Яна, бяхме мъртвопияни, по някое време изтрезнях и си тръгнах. Някой друг е минал и може да я е удушил…

 „Постъпката на клиента ми е морално укорима, но не и подсъдна“, казва днес адвокат Иво Найденов, който защитава Русинов. Юристът Иво Найденов е сред най-скъпите адвока­ти по наказателно право в страната, тарифата му е по силите на малцина. Офи­циално Найденов е нает само срещу 1500 лева от Чеци, за да го защитава – малцина обаче вярват, че защитата на изверга е толкова евтина.

 Николай Русинов ще остане в ареста до края на съдебния процес за убий­ството на Яна, тъй като, ако бъде пуснат под гаранция, може да офейка.

 

Русинов за секса с Яна: “Е.ан нещастен няма”

   Николай Русинов – Чеци е разпитан за първи път от криминалисти на 27 юли 2011 г., само часове след като се връща от Турция. Още тогава следователите са убедени, че точно Чеци е ликвидирал Яна.

 Един от протоколчиците от раз­пита на Русинов свидетелства пред, че Чеци се държал, меко казано, вулгарно пред следовате­лите, когато описвал сексуалния си контакт с Яна. На въпрос дали момичето се е дърпало и плакало от насилствения секс контакт, Чеци се пошегувал цинично: „Абе, то има една приказка, че ебан нещастен няма – ама сексът беше по взаимно съгласие, много ясно…“

 Съдебните експерти обаче никак не са сигурни, че сексуалният контакт е бил по взаимно съгласие. Охлузвания от вътрешната страна на бедрата на Яна показвали, че момичето най-вероятно е насилвано.

 Прегледът на Николай Русинов -Чеци, направен на 27 юли 2011 г., веднага след като той се връща от Турция, е установил одрасквания, охлузвания и повърхностни нараня­вания по цялото му тяло. Раните му били предимно по ръцете и краката и наподобявали дране с нокти или клони. Чеци опитал да излъже, че получил нараняванията си след па­дане от колело.Това е откровена лъжа, тъй като при падане от велосипед е резонно травмите да са само от едната страна, а не по цялото тяло.

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Убиецът на Яна Чеци, родственик на Петър Младенов – пиянства и се друса с пари от реституция"

  1. Антон   03.05.2012 at 19:05

    Само не ми стана ясно докога ще продължават журналистите да тиражират лъжите на убиеца-психопат Чеци! Още преди година Соня Колтуклиева писа в „Шоу“, че е разговаряла с дъщерята на Петър Младенов дали наистина Чеци е племенник на баща и, както той беше заявил в едно телефонно интервю с Мартин Карбовски. Та тогава се разбра, че майката на Младенов,която Чеци беше обявил за родна сестра на неговата баба, изобщо не е имала сестра! Толкова ли не разбрахте, че този човек е един патологичен лъжец и лъже за всичко – както за предполагаеми роднински връзки с известни лица, така и за участието си в убийството на Яна!

    Отговор
  2. ivoextream   03.05.2012 at 22:06

    Явно спаха досега разследващите, или играха по нечии интереси. Добре че все пак не е успял да избяга в ЮАР. Нямаше никак да се учудя ако се беше изплъзнал под носа на олигофрените.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *