Убиецът на Яна Кръстева – Чеци, се готви да бяга от България

Николай Русинов-Чеци

Николай Русинов – Чеци вече е подготвил бягството си и ще напусне България веднага щом съдът приеме гаранцията му. В сряда след скандално решение на Софийски градски съд извергът, обвинен в жестокото убийство на Яна Кръстева, бе пуснат под гаранция. Той трябва да плати символичните за подобно зверско престъпление 15 хиляди лева, за да излезе от пандиза и да продължи да вилнее на свобода.

Според хора от ъндърграунда обаче този път Чеци няма да сглупи да остане в страната и да рискува отново да бъде арестуван. Убиецът вече е задействал връзки и дори предплатил нелегалното си извеждане от България. Каналът, по който ще бъде изведен извергът е отлично организиран и от години се ползва от мутри, закъсали със закона у нас, разясняват хора от подземния свят.

Той минава през Гърция, оттам към Италия с ферибот и осигурява на бегълците безпроблемно стигане до ЮАР, където да започнат живота си на чисто. Именно през него наскоро бяха изведени и дупнишките феодали братя Галеви, след като стана ясно, че трябва да влязат в затвора.

Яна Кръстева

Щом съдът потвърди гаранцията на Чеци с чието плащане той няма никакви затруднения, първата му работа е да отпраши за Африка, подобно на скандалните бизнесмени, алармират запознати. Русинов вече веднъж пробва да се укрие от правосъдието. След като уби Яна, той зачезна в Турция за няколко дни.

Спорното решение на съда и фактът, че Русинов разполага с много пари с неизвестен произход, пък за пореден път станаха причина, да се заговори, че той има дебели връзки. Именно те му осигурили и оневиняването от съда, напук на безспорните доказателства, че е изнасилил и убил 28-годишната Яна преди година в Борисовата градина.

Магистрати също коментираха, че решението на съдия Мариан Марков, който е известен сред колегите си и бавенето на дела, е скандално предвид уликите. Австрийски експерти потвърдиха с ДНК експертиза, че космите, които убитата е откъснала по време на борбата с насилника са на Чеци. Влакна от него има по корема на момичето и това дава съмнения, че той е килърът на Яна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *