Туристка в Банско се заклещи с немска овчарка

Дамата е приета в МБАЛ Благоевград в странна поза. Немска туристка в Банско бе приета в МБАЛ-Благоевград в твърде абсурдна поза. Фройлайн била заклещена с немска овчарка и затова била докарана на носилка в Спешното отделение.

Гледката била силно впечатляваща, а туристката изглеждала доста абсурдно. Но най-смешното било, че се налагало да гали кучето, за да не се стресне и да я захапе.

Медиците от МБАЛ Благоевград били потресени от гледката, но проявили професионализъм и отървали нещастното животно от напористата му почитателка. Лекарите не пожелаха да споделят как са решили задачата, но заявиха, че не се наложила оперативна намеса.

Дамата с кученцето

Сега се очаква да бъде повдигнато обвинение срещу загорялата дама, защото нейното деяние се  води за престъпление. Лятото имаше аналогичен случай в Созопол, пак с немска овчарка, а преди време поляк, се възползва от кон на полето.

Но явно бил кутсузлия, защото имало свидетел на отвратителното деяние, който снимал блудството и алармирал ченгетата. Сега ненормалникът ще бъде съден.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yrT99tnzlqk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *