Треньорки се биха заради мъж в Бургас

женски бой

Кървава битка заради мъж заформиха две известни треньорки в Бургас. Драмата се разиграла край обществения басейн в младежкия дом, а участнички в търкала са треньорките по плуване Люба Панайотова на 48 и Хариета Габриян на 37 години. До грозното шоу се стигнало, след като двете спретнали махленски скандал помежду си.

По-възрастната дама се приготвяла в събекалнята за спортни занятия, когато Хариета влетяла през вратата и поискала обяснение от Панайотова защо е наричала съпруга й „селянин”. Атакуваната естествено отвърнала на удара и двете започнали да си разменят цветисти реплики, в които думите „овца” и „глупачка” били най-безобидни. В един момент кръвта на дамите се разгорещила достатъчно, за да се хванат за чорлите.

плувен басейн

Освирепели до краен предел продължили въргала, като съвсем по мъжки започнали да се налагат с юмруци и ритници. На сцената неволно присъствали и родители, които се опитали да  ги разтърват, но опитите им за помирение напълно пропаднали. Млада майка отнесла два-три шамара, след като самоотвержено се хвърлила, за да прекрати грозната сцена. Това преляло чашата и присъстващите зрители се обадили в полицията.

Най-интересното в последвалите събития е, че и двете участнички в екшъна подали жалби една срещу друга. Извадили медицински свидетелства за получените рани, а в показанията си обяснили, че всяка е бита от другата. Данните на двете обаче са абсолютно противоположни.

Панайотова се жалвала, че е нападната първа и от изненадата съвсем не е успяла да се защити. Вече била в болнични, защото от тупаниците на по-младата си колежка получила комоцио и още не може да се свести.

„След като ме преби от бой, Габриян ме заплаши, че ще залее мен и детето ми с киселина” – заявява категорично Люба.

Хариета Габриян обаче изказва съвсем различно мнение. Според нейните твърдения тя е пребитата, като свидетелството за това е издадено от д-р Христо Янков. Целият й врат бил в синини, а тялото – надрано, сякаш е ходила на война. Габриян твърди, че въобще дори не е стъпвала в съблекалнята, а Панайотова и синът и връхлетели в нейния офис, като без много приказки започнали да я шамаросват, докато тя само се отбранявала. Пред следователите се заклела, че дори не е и говорила, че ще полива някой с киселина.

Всички замесени в случая са дали показания в полицията и са подписали протоколи, че повече няма да се приближават един до друг. Запознати с характерите на побойничките припомниха, че Люба Панайотова и преди е разследвана от полицията, но за побой над деца от отбора по плуване и дори била осъдена да заплати обезщетение.

Още женски бой:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *