Топлофикация успя да шокира абонатите си и през лятото! – виж как

порното с парното продължава!

Пореден шок ще преживеят абонатите на Топлофикация – София, след като получат изравнителните сметки за приключилия вече зимен сезон. За това алармират потърпевши вече клиенти на Топлото.

Оказва се, че някои от жертвите на монополиста трябва да плащат повече пари за топлата вода, отколкото за парното. Според номенклатурата на Топлофикация, нормалната цена, която трябва да плащат абонатите за подгравяне на водата е шест лева на кубик. Грубите сметки показват, че едно четиричленно семейство трябва да плати сума от порядъка на 54 лева на месец, приблизително. Но рядко се получава така. От отоплителното дружество обясняват високите сметки с некоректни съседи. Според тях, ако в сградата има

Топлофикация София

комшии с нередовни водомери или някой консумира топлинна енергия неправомерно, тогава сметката на редовните абонати, свързани към същата абонатна станция, растяла. Но кой ще следи за тези комшии, не е ясно. Така че според закона, всеки, който е недоволен от изравнителната си сметка може да се жалва до 5-ти август от нея на топлинния си счетоводител. След тази дата фактурите вече отиват в топлофикационното дружество и там  ги фактурират. Оттук нататък  жалбите  може да се отнасят към Топлофикация, като крайният срок при тях е 5-ти октомври. Така че, ако имате съмнения относно коректността на вашите сметки, побързайте!

Без парно, но със сметки от Топлофикация:

http://youtu.be/GoIf9WMMu6g

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Топлофикация успя да шокира абонатите си и през лятото! – виж как"

  1. Валери   21.10.2012 at 14:58

    Няма оправия…..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *