Тодор Батков и Иво Тонев в остър конфликт заради Даниел Боримиров

Тодор Батков

  Мажоритарният собственик на „Левски“ Тодор Батков и представителят на основния спонсор на „сините“- руската банка ВТБ, Иво Тонев са в остър конфликт. Разривът е на път да премине във война, алармираха пред доверени хора от кухнята на клуба. Проблемът е, че Тонев лансира идеята Даниел Боримиров да се върне на работа на „Герена“, а Батков не иска и да чуе за подобна възможност. За привличането на георя от свето

Иво Тонев

първенство в Щатите през 1994 година работи и старши треньорът на лидерите в първенството – Илиан Илиев.

Наставникът заявил пред Тонев, че иска да има доверен човек до себе си, който да му помага в селекцията. Не е тайна, че Илиев и Боримиров са стари приятели от славните години, когато „Левски“ печелеше титли и рекордни победи срещу вечния враг ЦСКА и другия си конкурент по онова време -„Локо“ (Сф). Сега Илиан лансира идеята Борето да се върне като спортен директор в клуба – длъжност, която бе закрита след напускането на Георги Иванов-Гонзо. Тонев бил склонен да удовлетвори желанието на треньора, защото бил доволен от работата на Илиев и не искал да влиза в конфликт с него.

Последното обаче вбесило Тодор Батков, който мрази Боримиров до дъното на душата си.

Даниел Боримиров

Легендата и адвокатът си разменяха остри реплики по медиите, стигащи до обидни квалификации. Засега Батков има и друг коз в битката срещу бившия футболист на германския „Мюнхен 1860″. Боримиров е със забрана да посещава спортни състезания до 11 октомври. Даниел беше спортен директор на последния шампионски тим на „Левски“ през сезона 2009/2010, когато треньор беше Емил Велев-Кокала.

В плановете на Илиан Илиев и Иво Тонев за завръщането на Боримиров е да се използват връзките му за привличането на поне двама много качествени футболисти от Германия, Австрия, Чехия или Швейцария. „Средноевропейците са стриктни, дисциплинирани и ще ни свършат работа“, опитвал Тонев безуспешно да убеди Тодор Батков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. When I originally commented I clicked the „Notify me when new comments are added“
    checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove people from that service?
    Thank you!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*