Танцьорка на Ицо Хазарта регистрирана за проституция

Македонците имали съмнения, че Ицо Хазарта се занимава със сутеньорство
Македонците имали съмнения, че Ицо Хазарта се занимава със сутеньорство

  Ицо Хазарта получи повод да се изкара репресиран от властите. Рапърът се забърка в скандал с граничните власти в Македония, които не го пуснаха да влезе в страната и сложиха черния печат в паспорта му. Истинската причина лидерът на „Ъпсурт“ да бъде изгонен от западната ни съседка обаче не е произвол или корупция, както представи ситуацията той, а една от танцьорките му, научи репортер.

Драмата около скандалния изпълнител се разигра в началото на седмицата. Ицо имал участие в дискотека „Дъ Клъб“ във Виница, за което потеглил с колата си и три от балерините на балет „Нова“. На влизане в Македония обаче веселата дружинка била неприятно изненадана от властите. Хазарта бил спрян за проверка от митничарите, които му отказали да го пуснат в страната без документи за участието му в местната дискотека.

Полицаите го въртели на шиш в разпита какви пари ще изкара в страната им, искали му разрешителни и всякакви документи, за да се уверят, че наистина идва за участие. След дълги разправии митничарите били по един черен печат в паспортите на рапъра и балерините, като така провалили пътуването им.

Ицо Хазарта
Ицо Хазарта

„Без съмнение ми искаха пари, а аз им казах, че каквото и да изкарам няма да им дам на тях. Досега съм имал пет концерта в Македония, ни не съм имал такъв проблем“, оплака се хазарта веднага щом се върна на родна почва.

Версията му обаче пропуска няколко ключови момента, до които се добрахме. Според наши източници причината за проваленото участие на Ицо в Македония са съмнения на тамошните власти, че той се занимава не с музика а със сутеньорство. Една от танцьорките на балет „Нова“, с които Хазарта пътувал, вече е била задържана в западната ни съседка по подобни подозрения. Преди 6 месеца тя е била регистрирана за проституция в Македония. Затова и съмненията не без основания били провалили преминаването на целия екип през границата.

Някоя от прелестните балерини се оказала проститутка
Някоя от прелестните балерини се оказала проститутка

оспожицата, на която ще запазим името в тайна, за да не руши и без това накърнения й имидж, имала криминална регистрация в македонската полиция за упражняване на най-древната професия. Заради това й било забранено да преминава границата. Тя обаче продължавала да пътува в Македония, като намирала по-слабо охранявани места и пресичала от там пеш. Именно заради нейните предишни провинения и цялата групичка била спряна за по-обстойна проверка от митничарите.

На униформените им се сторило съмнително, че три хубави момичета, една от които с регистрация, че проституира, се движат в компанията на неизвестен мъж.

Именно от това били продиктувани и всичките им въпроси към Ицо Хазарта за естеството на работата му в Македония. Рапърът веднага се сторил подозрителен на митничарите и без много да му мислят, те му издали забрана да посещава страната им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *