Тайна лаборатория в Мюнхен произвежда чудодейните хапчета за сила на “Байерн”

Треньор на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес

  Уникални хапче­та, производ­ство на мюн­хенска лаборато­рия, са причината германският футболен колос „Байерн“ да мачка по пътя си към финала в Шам­пионската лига.

 Тайнственото ле­карство не е в се­рийно производство и над разработката му се труди екип от 7 лекари.

 Ефектът очевид­но е поразителен за футболистите на Юп Хайнкес.

 Треньорът, кой­то навръх 9 май ще навърши 67 години, е един от стратезите да се потърси добър съвременен и безо­пасен стимулатор за футболистите.

 За целта Хайнкес се е обърнал за по­мощ към свои коле­ги в леката атлетика и колоезденето на бившата ГДР.

 Те го посъветвали да потърси двама ле­кари, които навреме­то забърквали неоткриваемите субстанции даващи нови сили на спортистите.

Хайди Крюгер вече Андреас

  Единият от докто­рите се оказал вече покойник, а другият – д-р Манфред Хьопнер, препоръчал двама свои ученици, които са започнали работа в мюнхенска­та лаборатория. Спо­ред неофициална ин­формация „хапчето „Байерн“ било безобидно и из­цяло на растителна основа.

 Съчетанието на субстанциите обаче било толкова пер­фектно, че давало невероятни сили на играчите.

 Именно от това идват подозрения­та, че Ариен Робен, Бастиан Швайнщагер, Франк Рибери, Марио Гомес и ком­пания са част от един изключително кова­рен допинг проект. Не е тайна, че д-р Манфред Хьопнер е в основата на много афери свързани със спор­тистите от бившата ГДР. Най-фрапант­ният случай е свър­зан с бившата гюлетласкачка и европей­ска шампионка Хайди Кригер.

 Тя е една от 193-те официално признати жертви на допинга. Приемала стероиди още от тийнейджърка, стига до извода, че няма друг избор, освен да си смени пола.

 Днес Хайди се каз­ва Андреас. „Тре­ньорите и спортни­те доктори на ГДР си мислеха, че мо­гат да се правят на Господ“, коментира Андреас.

 Според незави­сими анализатори опитният Юп Хайн­кес едва ли ще си позволи да дава на футболистите си за­бранен стимулант, който може да  затрие с чер­на боя цялата му бляскава кариера на треньор. В слу­чая no-скоро ста­вало дума наистина за безобиден микс от природа­та, който обаче само играчите на „Байерн“ има­ли привилегията да използват пре­ди мач.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *