Съседи на нож с Венета Райкова

През лятото Венета прекарва свободното си време край басейна и барбекюто в двора на комплекса
През лятото Венета прекарва свободното си време край басейна и барбекюто в двора на комплекса

  Гръмки скандали тресат затворения комплекс в столичния квартал „Изток“, в който преди година и половина се нанесе телевизионната водеща Венета Райкова. В епицентъра на всички разправии е блондинката от Попово, която често викала полиция, за да решава проблемите й със съседите, научихме от приближени.

Устатата водеща постоянно намирала повод да се счепка с комшиите си, които пък вече били изнервени от фелдфебелското й държание. Положението в баровския комплекс ставало все по-напечено заради ежедневните пререкания, а пощурели от претенциите й съседи са решили да пуснат жалба срещу нея за системен психологически тормоз и да поискат ограничителна заповед за блондинката.

„В нашия комплекс има 92 апартамента и тук живеят над 200 човека. Сред тях има много състоятелни хора, между които са тъстовете на Краси Гергов и родителите на бившия министър Гергана Паси. Оказа се обаче, че най-богатите семейства, които въртят бизнес за милиони и управляват проспериращи фирми, не парадират със състояние и възможности. Не правят забележки за шум, не се карат за паркоместата или заради лаещите кучета. Венета обаче е единствената, която не спира да се хвали къде живее и ежедневно си устройва фотосесии в басейна или на терасата си. После качва снимките във фейсбук и коментира какво е яла, какво си е купила и как си прекарва времето. Задължително снимките се правят така, че ако има нещо марково, да се вижда логото. Излязла е от калния двор с прасето в Попово, а сега е тръгнала да завладява света“, оплакаха се пред журналисти съседи на скандалната водеща.

Комшиите на водещата в 6а-ровския комплекс вдигнаха ръце от претенциите й
Комшиите на водещата в 6а-ровския комплекс вдигнаха ръце от претенциите й

„Откакто се е нанесла тук, сме подложени на тормоз. Всичко й пречи – от домашните любимци, които плашели Патрик, ресторанта под блока, който тя иска да не работи след 22 часа, защото се вдигал шум, до центъра по йога. Изживява се като стопанка на комплекса и се разпорежда с всичко. Ходи при домоуправителя за всяко нещо, което я дразни. Върхът беше, когато младо семейство реши да си направи сватба в делничен ден, по обяд в градината. Хората бяха предупредили и предварително помолиха за извинение, ако са шумни. В 16 часа Венета се показа от терасата си недоспала и с доста плашещ рошав вид, за да се кара на празнуващите. Извика полиция, за да спре веселбата на младоженците. Тя като не е била булка и не е имала сватба, вероятно не разбира, че това е най-щастливият и запомнящ се ден в живота на някои хора“, разказва друг съсед на водещата.

„По цял ден кукува на терасата си като някой надзирател. Разхождам своя голдън ретрийвър в двора на кооперацията, но след като мъжът й Тихомир ме предупреди, не ще набие кучето, ако го види без каишка, аз се съобразявам и го водя с повод. След жалба на Венета в общината бе направено предписание на собствениците на кучета да ги разхождаме само на каишка. И става въпрос за кучета от добродушни породи, но вероятно по времето, когато е живяла в Попово, Венета я е хапало някое диво селско куче, затова сега има фобия от лаещи животни. Забелязах, че стои на терасата си и ни снима. Не е забранено да си разхождам кучето в двора. Минах покрай терасата й, която е на втория етаж, и естествено се скарахме с нея. Тя явно има много свободно време, за да клечи по цял ден и да шпионира кой какво прави в двора. Питах я какво снима, а Венета ехидно ми подхвърли: „500 лв. е глобата, нали знаеш?“ Аз съм юрист и отлично съм наясно, че не нарушавам нищо, за да ме снима от терасата си. Отидох в общината, а там ме посрещнаха с думите, че Венета вече ги е посетила с въпросните фотоси. С всеки изминал ден нещата ескалират и, накрая ще съм принудена да отида в полицията да изискам да й направят един предупредителен протокол“, оплаква се съсед на Венета, с когото често влизали в конфликт.

Венета РайковаЙога центърът в комплекса също ставал повод за яки раздори. По време на почивките хората излизали навън, за да изпушат по една цигара, но Венета като героиня от разказ на Чудомир излизала на терасата и им се карала, че говорели много шумно. Цигареният дим й влизал в прозореца и я тровел.

„Не живеем в балнеосанаториум все пак и пушенето навън е разрешено. Но Венета е някакво бедствие. Веднъж влюбена двойка се целуваше в басейна и това се оказа голям проблем за нея. Караше се и говореше, че нямали никакъв морал. Съпругата ми, която наскоро роди второ дете, й каза, че не може за морал да говори жена, която се е снимала чисто гола за еротично списание и за която по вестниците излизат дълги списъци с любовниците й. Ядосана, Венета й отговори: „Ами ти си дебела и дори и да искаш, теб никой няма да те снима гола“, жалва се друг възмутен комшия на водещата.

В момента в баровската кооперация обсъждат дали да не организират подписка срещу Райкова и да я изселят от комплекса. Две трети от живеещите там са имали сблъсъци с поповчанката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *