Страховитият гангстер Любо Младежа изкупува гласове за изборите!

Любомир Костадинов - Любо Младежа

Любомир Костадинов – Любо Младежа, тартор на зловещата Банда на Чуковете, режеща уши на непокорни наркодилъри по нареждане на наркобоса Таки, е навлязъл ударно в бизнеса с купуване на гласове за предстоящите избори.

Източници от ъндърграунда разкриват, че Любо Младежа, който само преди 2-3 месеца излезе предсрочно от затвора, предлага услугите си на всеки платежоспособен политик с уверението, че може да му осигури между 50 и 70 хил. гласа в цяла България.

Висш столичен полицай, участвал в разследването срещу първия братовчед на Любо Чука, разказа пред журналисти, че Любомир Костадинов в личен разговор с него му признал за добрите си организационни качества.

„Не си давай зор срещу мен. Можем да си бъдем взаимно полезни някой ден. Зад мен стоят десетки хиляди, които мога да ги насоча в посока, в която пожелая“, изфукал се бияч №1 в организацията на Таки.

Любо Младежа разполагал с гласовете чрез организационната мрежа от фен клубове на „Левски“ в цяла България. В страната има над 250 сдружения на запалянковците на „сините“, които са обединени под шапката на Националния фен клуб на привържениците. Любомир Костадинов – Младежа пък е неформален тартор на агитката на „сините“, тъй като контролира най-силната ултра група – „София Запад“. Въпросната фракция преди се ръководеше от друг мастит дилър на дрога – безследно изчезналия Ицо Исуса. Дясната ръка на Таки офейка от България през пролетта на 2009 г., но съратникът му Любо Младежа не успя да избяга и бе арестуван.

Миналата есен първият братовчед на Любо Чука бе осъден на 8 години затвор за търговия с наркотици, но изненадващо бе пуснат от пандиза, преди процесът срещу Бандата на Чуковете да стартира на втора инстанция. Мнозина са на мнение, че Любо Младежа е пуснат на свобода, за да надъхва лумпените от агитката на „Левски“ да създават безредици по време на протестите срещу енергийната мафия.

Активната улична дейност на тарторана Бандата на Чуковете по много съмнителен начин съвпадна със скандално решение на Апелативния съд отпреди дни. Магистратите решиха да намалят двойно присъдата на Любо Младежа от 8 години затвор на едва 4. От тях обаче се приспадат месеците, които е лежал по арестите. По този начин, ако и на последната инстанция Върховният касационен съд потвърди решението на колегите им от Апелативния, Любомир Костадинов ще влезе в затвора за едва 5 месеца. Преди реално да му заличат присъдата, същите апелативни магистрати на 23 ноември миналата година го изкараха от сградата на Софийския затвор с мярка парична гаранция от едва 6000 лв.

Според източници от средите на службите за сигурност подаръците на Темида към човека на Таки не са случайни и са част от голяма сделка, която върви между Христофорос Аманатидис и политическа сила, дирижираща протестите.

Янко Баташки - Лудия

И Янко Лудия си направи партия

Прочутият гангстер Янко Баташки – Лудия, който излежава присъда за рекет в затвора, последва примера на братя Галеви и Алексей Петров и също основа собствена партия.

Преди дни сдружението на Янко Лудия „Национално движение съвършена България“ е било вписано в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел в Софийския градски съд.

Една от целите, които новоучредената партия на Янко Баташки си е поставила, е подобряване на условията в затворите и ограничаване на дискриминацията срещу лишените от свобода. В момента в България има около 35 000 затворници, които имат право да гласуват. На последните избори за президент лишените от свобода гласуваха под строй за мафиотския бос Алексей Петров, който обаче не успя да събере дори 1% от общия брой гласоподаватели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *