Стойчо Младенов аут от ЦСКА

Треньорът Стойчо Младенов може да напусне престижния си пост

  На „Армията“ прогнозират, че още следващата седмица Стойчо може да си стегне багажа под натиска на „Титан“. Кавгите почнали преди повече от месец, разказват от „Армията“. Стойчо първо им вдигнал скандал, че изтървали вратаря Райе Мболи. Преди мача с „Лудогорец“ пък заплашил, че ще свика пресконференция, за да извади кирливите ризи на Гърнетата. Въпросът бил в това, че бавели заплатите на играчите.

„Как да ги мотивирам, като не са взимали пари от два месеца?“, изревал Младенов точно преди мача за титлата с „Лудогорец“, загубен с 0:1 в Разград.

Иво Праховеца и Митьо Гърнето (вдясно)

В момента забавените заплати вече са три. За капак перничани орязали с 30% месечните възнаграждения, в това число и Стойчовото. Това съвсем вбесило Екзекутора, който не е взел пукната стотинка, откакто дойде на „Армията“. На всичкото отгоре няма и нови играчи, защото нарочно се пестят пари от селекцията.

Гърнетата залъгали Младенов с обещания, че до началото на другата седмица ще се разплатят с него и играчите. Стойчо поставил ултиматум до вторник всичко да е оправено, иначе щял да си тръгне. Перничани пък само това и чакали.

„Със сигурност до вторник пари няма да има. Ще го изчакат да си подаде оставката, ако му стиска. Ако не, ще го оставят да се мъчи, докато му писне“, разясняват източници от „Армията“.

Говори се, че присъдата на Стойчо била прочетена още през март, когато го взеха на мястото на Дуци Симонович. Идеята на Гърнетата била да залъжат феновете до лятото и след това да изгонят треньора.

Сценарият им бил същият като при Александър Томов – Лупи отпреди четири години. Тогава ЦСКА остана без лиценз, парите свършиха и Стойчо си тръгна. Да спасява „червените“ на пожар бе извикан Димитър Пенев. Сега Чичо Митко имал поръчка да е в готовност да поеме състава за шести път. Ако се наложи. Пената нямал нищо против и дори вече съставял екип с Адалберт Зафиров, казват още източници, гравитиращи около 31-кратния държавен първенец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *