Стефан Щерев изневерява на приятелката си с бившето гадже на Калин Врачански

Стефан Щерев - Смока

  Въпреки че от години има сериозна прииятелка, Стефан Щерев не се свени да й изневерява. Той дори успял да вкара в леглото си Силвия Петкова – бившето гадже на Калин Врачански. Водещият на „Почивна станция“ и чаровната актриса се запознали миналата година покрай снимките на филма „Жълто куче“ и не след дълго страстта помежду им пламнала.

Първоначално Щерев и Петкова се срещали на по чашка в края на всеки снимачен ден. Според злите езици заварката станала именно по време на едно от тези техни излизания. Очевидци от екипа на продукцията докладват, че за определен период двамата буквално били неразделни – прекарвали часове заедно не само по служба, но и в извънработно време.

Стефан, чийто прякор е Смока, се оправдавал, че със Силвия репетират ролите си. По думите му между тях нямало нищо повече от добри колегиални отношения. И разбира се, никой не му се вързал.

Силвия Петкова

  „Непрекъснато търсеха контакт и интимничеха. Доста странно за хора, които уж са само приятели“, коментират свидетели на близостта на Щерев и Петкова. И допълват, че греховната любов не продължила дълго и била по-скоро неангажираща – без излишна ревност и без драми.

Твърди се, че хубавицата поддържала такъв тип отношения и с Калин Врачански. През годините двамата ту се събираха, ту се разделяха, но накрая се оказа, че така и не могат да намерят общ език.

Според запознати по време на краткотрайната си авантюра с Щерев Петкова пак била скъсала с Врачански. Смока обаче се отдал на креватните упражнения зад гърба на официалната си половинка – Ирмена Чичикова. Атрактивната брюнетка също е актриса и навсякъде се хвали, че си е взела моногамен мъж. Тя явно не подозира какви ги върши възлюбеният й в нейно отсъствие.

Въпреки че периодично се отклонява от правия път, Стефан се кълне, че никога няма да изостави Ирмена заради друга. С чаровната си приятелка той се запознал в театъра и веднага я поканил на среща. След това водещият на „Почивна станция“ и звезда на сериала на Нова телевизия „Отплата“ заминал за Белград по работа и два месеца поддържал телефонна любов с Чичикова – само обаждания   и   съобщения. Изгората му и до днес си  пази  всички есемеси от онова време   и   ги   препрочита, когато е в лошо настроение. Или поне така разправя тя.

За да спечели благоволението на жена си и да й замаже очите, Щерев често я отменя в кухнята.

Гордее се, че кулинарството му се отдава. Научил се е да се вихри над печката по неволя.

Като бил малък, майка му работела до късно и трябвало сам да си готви след училище. Тогава намерил изоставени готварски книги и старателно изпълнявал всичко, което пишело в тях. Първата рецепта, която го изкушила, била за питки със сирене. С годините Стефан Смока толкова се усъвършенствал в правенето им, че когато Ирмена ги опитала за първи път, ахнала. „По-вкусни не съм яла“, похвалила продукцията на гаджето си актрисата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *