Станка Златева шофира из София без да се съобразява с правилата за движение

Станка Златева

  Станка Златева обикаля цяла София, нарушавайки почти през цялото време Закона за движение по пътищата, видя репортер. Със спортните постижения на сребърната ни медалистка в женската борба от последната олимпиада се гордее цяла България, но това не и дава право да шофира рисково, застрашавайки не само своята безопасност, но и живота на останалите участници в движението, коментираха шофьори.

Папараци засякоха Златева да паркира на автобусната спирка на ъгъла на булевардите ,.Г. М. Димитров“ и „Драган Цанков“. Станка слезе от огромния си джип „Мерцедес” и го заряза за повече от половин час. След като прибра страничните огледала, тя спокойно се запъти да свърши някои свои дела.

Боркинята е паркирала така на ул. "Кирил Цонев", че я запушва

Забраненото паркиране затрудни цялото движение, тъй като пътниците, които искаха да се качат в автобусите на градския транспорт, трябваше да заобикалят огромното возило на боркинята.

Един от рейсовете се оказа напълно блокиран от сребристия джип и не можеше да се измъкне от капана в продължение на няколко минути. Затруднението с основание предизвика негодуванието на шофьора. Той ръсеше цветисти псувни към водача, паркирал по този нелеп начин. Останалите шофьори и случайни минувачи също не скриха възмущението си от грозната сцена.

Спортистката, която предизвика суматоха по софийските пътища, бе в компанията на своя приятелка. И двете се бяха пременили в бели тениски и панталони. След като се върнаха до неправилно паркираното возило, се метнаха в него и отпрашиха към квартал „Дианабад“.

Изведнъж Златева реши, че трябва да спре отново. Този път се устреми да паркира на самия булевард „Никола Габровски“, но след като не намери място, остави колата си на ъгъла с улица „Кирил Цонев“, Този път автомобилът запуши входа към кварталната пряка което отново не смути Станка. Тя слезе със своята приятелка и двете се отдадоха на безгрижно пазаруване в близкия магазин за плодове и зеленчуци. Дълго избираха диня, пъпеш и праскови. Придружителката на шампионката наблюдаваше отстрани, докато Станка с обрани жестове и око на познавач напълни няколко торби. След пазаруването Златева отново се качи на мощния си джип, като за последно в този район наруши правилата. Този път даде рязко назад след което с мръсна газ направи обратен завой на убулеварда въпреки двойната непрекъсната линия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *