Станимир Стоилов уговорил “Анортозис” да открадне Тони Калво

 

Станимир Стоилов и Наско Сираков

Бившият треньор на „Левски“ Ста­нимир Стоилов и гуруто му Наско Сира­ков продължават упо­рито да подливат вода на „сините“. Дуетът из­ползва   всеки удобен случай, за да забие нож на отбора който му даде най-голе­ми шансове в кариера­та. От два месеца спе­циалистът от хасковско­то село Въгларово прави всичко, което е по сили­те му, за да измъкне от тима халфа Тони Калво.

 Стоилов използва всички връзки в кипър­ския „Анортозис“, където беше треньор, за да прецака „Левски“. Той е препоръчал горещо ис­панеца и е казал, че нисичкият футболист тряб­ва на всяка цена да бъде привлечен в отбора. В крайна сметка пъкле­ният му план успява и Калво вече се договори да играе за „Анортозис„.

Тони Калво

  Преди да се реши на тази крачка, испанецът дълго време извиваше ръцете на ръководството на „Лев­ски“ за по-висока заплата. И преди да започне рекетът, полузащитникът беше най-скъпоплатеният състезател на отбора. Месечно той прибираше рекорд­ната за България сума от 25 хил. евро.

 Впоследcтвие разбра, че докато е преговарял с „Левски„, Тони Калво вече бил дал дума да облече екипа на „Анортозис“. След края на пър­венството ис­панецът е свободен агент и за него „сините“ няма да полу­чат и стотинка.

 Единственият, който ще се облажи е Станимир Стоилов.

 Пословично стиснатият треньор ще прибе­ре малка комисиона от преминаването на хал­фа в кипърския тим.

 За цялата абсурдност на ситуацията е раз­брал и новият настав­ник на „сините“ Илиан Илиев, който доско­ро беше добър прия­тел на Стоилов. От­както стана извест­но, че ще поеме „Левски“, Илиан влезе в списъка с врагове на Мъри.  Въгларовският тарикат не понася всеки, който стане тре­ньор на „Левски“. Стои­лов смята, че този пост му е отреден доживотно по право.

 Това е третият мръсен номер на Мъри по оста „Анортозис“ – „Левски“. Преди време той пре­поръча пред българския тим черногорското менте Марко Видович.

 Бранителят бе заку­пен срещу 50 хил. евро и тотално разочаро­ва. През зимната пауза именно Стоилов се скъс­ваше да хвали Кристовао Рамос, когото „сини­те“ закупиха със статута на звезда.

 Впоследствие пор­тугалецът не направи нищо кой знае какво впечатляващо на „Герена“. Сезонът му бе спа­сен единствено от по­бедния гол в знаковото дерби с ЦСКА, припом­нят паметливи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *