Сред загиналите при атентата в Бургас има и българин!

Има и българин сред загиналите на летище Сарафово!

Сред жертвите на вчерашния кървав атентат на летище “Сарафово” в Бургас има и българин. Това обяви на своя сайт българското Министерство на вътрешните работи. Оказва се, че това е тридесет и шест годишния водач на вдигнатия във въздуха автобус.

Шофьорът е починал от раните си в реанимацията на бургаската болница. Според официалните данни, загиналите до този момент са 7 души, а ранените 30, 3 се водят в неизвестност.  Свидетелите разказват, че било страшно,  оцелелите излизали през прозорците на рейса, прескачайки телата на загиналите, а автобусът бил почти напълно разрушен. В момента в Бургаска област е засилено присъствието на

Взривът е станал при товаренето на багажа

униформени. Според Министерството, цялата ни страна е с повишени мерки за сигурност, като особено внимание се отделя на местата, посещавани от израелски туристи. Огледът на местопрестъплението все още не е приключил. Разпитите също продължават и се преглеждат записите от охранителните камери на паркинга на летището. Министър председателят на България се закани, че твърдо ще накажем виновните за този кървав атентат и че те няма да се измъкнат от закона.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ksJ0dw0c73g

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *