Спи ли актьорът Леонид Йовчев с Явор Гърдев?

Леонид Йовчев

  Дори не толкова запалените почитатели на театралното изкуство навярно вече са чули горещите коментари покрай постановката на Народния театър „Хамлет“. Звездата на представлението безспорно е младият актьор Леонид Йовчев, който едва ли щеше да е толкова известен, ако не беше решил да се покаже както майка го е родила на сцената.

29-годишният блондин се разхвърля чисто гол пред смаяната публика и освен добре оформените мускули по тялото си, с гордост развява мъжкото си достойнство, докато уж води диалог с героинята от пиесата Офелия.

Леонид Йовчев и Явор Гърдев

Ако мислите, че „горкият“ Леонид трябвало да се подчини на някакво безкомпромисно режисьорско решение и да захвърли дрехите си, дълбоко грешите. Дръзкият младок сам решава да остане по гол атрибут, шашкайки дори колегите си от представлението.

Всичко се случва по време на една от репетициите. Леонид играе заедно с колежката си Весела Бабинова (Офелия), а режисьорът ги гледа внимателно, седнал в публиката. В най-разпаления момент от диалога Леонид събува панталона си, а след него сваля и бельото си, изпъчвайки члена си пред буквално онемялата от изненада млада актриса.

Тишината е разцепена от ръкоплясканията на режисьора Явор Гърдев, който се оказва изключително доволен от приумицата за голия Хамлет. „Браво, браво“, аплодира превъзбуден режисьорът. Очевидно, пенисът на Йовчев се харесва на Гърдев и той решава сцената да остане.

„Решението дойде спонтанно, даже напук от моя страна. Направих го с кеф, страшно отпускащо е. Това е част от работата, както всяко друго нещо. Какво се учудват хората толкова? Все едно за пръв път се съблича човек гол. А и аз нямам какво да крия. Тялото ми е инструмент. Музикантът не се срамува да извади от калъфа си флейта или китара“, пали се току-що станалият звезда актьор.

Професионалната биография на младока обаче започва много преди той да изгрее като голия Хамлет в Народния. Леонид Йовчев е роден през 1983 г. в Плевен, в семейството на филолози. Още когато е на 7, майка му го записва в местна театрална школа за деца. Когато завършва гимназия, е приет да следва във Великотърновския университет, където също се записва в актьорски кръжок. Там забелязват таланта му и го подготвят за НАТФИЗ, където е приет още на следващата година.

Идвайки в голямата столица, бъдещият актьор няма нито един близък човек, на когото може да разчита. Родителите му са в Плевен и се справят трудно с поемането на цялата издръжка. За да им помогне, Леонид се хваща на работа като хамалин, заедно с други студенти.

Всички обаче му се подиграват заради хилавото му тяло, с което не може да вдигне и десеткилограмов товар, нищожен за всеки изпечен хамал. Въпреки трудностите обаче Леонид успява да завърши следването си в НАТФИЗ, след което се връща в Плевен и започва работа в местния театър. На следващата есен му се обаждат с предложение да влезе в трупата на Театъра на армията, което младежът без никакво колебание приема. Връща се в столицата и остава за постоянно, устремен към блестяща кариера на голямата сцена.

Повечето познати на Леонид Йовчев го определят като затворен тип човек. Не обича шумните компании и е изключително педантичен по отношение на служебните си ангажименти. В състояние е да прекара 24 часа 8 репетиции докато не постигне желаното за ролята си.

Останалото време голият Хамлет прекарва в сън, за да може да навакса физическото изтощение от репетициите. Самият той признава, че почти не се храни, затова преди да започне интензивните тренировки за пиесата „Хамлет„, бмл направо кльощав.

Леонид не се интересува и от жени. Никой от обкръжението му не помни да е имал някога сериозна приятелка. Сега актьорът отново живее сам и въобще не се замисля да си хване гадже. Компания в квартирата му правят бездомни куче и котка, въпреки че има жестока алергия към втория вид животни.

Това породи пикантни слухове, че Йовчев е нещо повече от муза за режисьора си Явор Гърдев. В театралните среди дори върви мълвата, че творецът често нощувал в квартирата на Леонид. Гърдев е семеен, има и дете. Изтънченият му вкус обаче често го вкарва в еднополови авантюри, а хомоеротиката задължително присъства като елемент в цялото му творчество.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Спи ли актьорът Леонид Йовчев с Явор Гърдев?"

  1. Анонимен   28.12.2016 at 15:57

    Пейче, ти си глупак мили.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *