Спират разследване срещу мъжа на здравната министърка Десислава Атанасова!

Спират разследване срещу мъжа на здравната министърка!

Както се казва в България всички сме равни, ама някои са по-равни. Така мъжът на здравната ни министърка, тежката артилерия на ГЕРБ, Десислава Атанасова, се оказа ВИП персона, недосегаема за прокуратурата.

Това стана ясно, след като  прокурорска проверка за компрометиран конкурс за събиране на боклука в Тутракан, спечелен от него, вече половин година няма становище. Като според запознати, нарочно се спира държавното обвинение и се замита разследването.

Най-скандалното е, че според  служителите в общината, неудобните свидетели на далаверите, които работят в общинската администрация, са натискани  да се откажат от показанията си.

Десислава Атанасова

Въпросните свидетели са подложени всеки ден на тормоз и заплахи, включително и за уволнение от работата. Но хората проявяват доблест и гражданска съвест, не се страхуват от заплахите и са готови да застанат с имената си пред магистратите.

Въпросният конкурс е обявен през пролетта на 2012 г. от община Тутракан. Накрaя  в типично българска традиция всички конкурси са с предизвестен победител, този път  предизвестеният победител в конкурса е „Декра строй“, собственост на министерския съпруг Красимир Атанасов, заедно в сие с друга близка до ГЕРБ фирма. Засегнатите от проваления конкурс изпращат жалба до прокуратурата и МВР в Силистра и Тутракан.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EXtATOdjCJE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *