Специален софтуер на тотализатора, определя кога и какви числа да спечелят

Български спортен тотализатор

  Джакпотът в тотото се трупа, когато някой отгоре реши, че така трябва да бъде. Нищо случайно няма, включително и в тегленето на числата.

Това е схема, създадена преди години, за която са благодарни и правителството на Станишев, и това на Борисов. Схема, с която, от една страна, се отклоняват средства към партийни каси, а от друга, хората се манипулират“ – сензационно разкрива кадър на българския тотализатор, който дори е бил в ръководството и добре познава начина на работа там.

Според него джакпотът, натрупан във второ теглене, се контролира от специален софтуер, кой определя кога и с какви числа да бъде спечелен.

Милионите приходи от наивниците с фишове били най-малкият дивидент, който управляващите, които и да са те, черпели от схемата.

„По-рано поне щастливецът, уцелил шестица, се знаеше. Сега да сте чули нещо за късметлията от Кубрат, който спечели последния голям джакпот? Нито се знае къде е, нито колко пари има. Но това не е най-важното. 8 милиона лева не са толкова много пари за правителството. По-важен е въпросът със създаването на истерия около джакпота. Това става винаги, за да се отклонява вниманието от истинските проблеми в обществото.

Моментът е идеален, когато България е заплашена от извънреден доклад заради избора на Конституционен съд. Това е голям скандал. Но вижте какво пишат вестниците, подчинени на правителството – „Джакпотът полудя“, „8 милиона чакат да бъдат спечелени“, и опашките се вият пред тото пунктовете. В същото време идва студът и вместо хората да се вдигат на протести, някой ги кара да мечтаят и да имат надежда. Но не знаят, че всичко е измама и не късметът, а софтуерът избира печелившата комбинация. Когато инфарктните дни за правителството минат, вероятно преди Коледа, джакпотът ще падне“ – разказва бившият служител на тотализатора.

Обърнахме се към известен български математик по въпроса. Той не пожела да коментира дали тотото може да се манипулира, но обърна внимание на друг факт: „Забележете колко шестици има през годините назад в първо теглене и колко са те във второто. В първото са около 4 или 5 пъти повече, отколкото във второто, където се трупа джакпотът. Това не е невъзможно, но е силно съмнително, защото се повтаря много години – откакто във второ теглене няма друга печалба освен шестица“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *