Службите записват със СРС и депутати от ГЕРБ

Мартин Славов (вляво) и Галин Кръстев са били подслушвани с цел да се помогне на Първанов

  Скандални­те записи на со­циалистите от Сливен са пуснати по заръка на Бойко Борисов от фонд „Предизборни СРС-та“, за да разколебаят делегати­те на конгреса, съобщиха отлично информирани източници.

 Мартин Славов и Галин Кънчев са подслушвани как­то всеки, който участва в избори. Говорят си за пари, купуване на гласо­ве и срещи с мутри.

 „Акцията имаше об­ратен ефект. С този но­мер гербаджиите се на­дяваха да обърнат мача най-вероятно в полза на Първанов, но не стана. Не случайно СРС-тата се появиха във вестника на Тошо Тошев. Той самият се хвали в книгата си, че е приятел както с Бойко Борисов, така и с Георги Първанов и дори е пра­вил среща с тях на четири очи, за да ги помирява. 

Георги Първанов

  Така са се разбрали да пуснат и СРС-то от Сли­вен. После друг агент на ДС – Митьо Гестапото, пак в същия вестник обясня­ваше как Станишев води БСП към пропастта. Аген­тите Гоце и Бор с помощ­та на Бойко и Цветанов забъркаха манджа, която не става за ядене. От си­гурен източник знам, че премиерът е поръчал на Цветанов да види какво има за БСП в техния фонд от незаконни подслушва­ния, които не стават за съд, но могат да влияят на хората“, коментира со­циалист от града на си­ните камъни.

 В средите на социалис­тите се говори, че всъщност завера по-дълбока.

 Целта била Първанов да спечели лидерско­то място в партията, а след изборите да напра­ви нова тройна коалиция – ГЕРБ, БСП и ДПС.

Сергей Станишев победи в надпреварата за лидер на БСП

  Политици от всички парламентарни партии са убедени, че в МВР има богат фонд от записи, които ще се пускат срещу неудобни противници на предстоящите парламен­тарни избори. Много от играчите знаят, че срещу тях има компрометираща информация, и предпо­читат да си траят и да се подчиняват на волята на управляващите.

 Освен  БСП  и  ДПС  в службите усилено за­писвали  и депутати от ГЕРБ, които са подо­зирани от Цветанов, че може да работят за конкуренти­те. В парламен­та се носи слух за видеозапис на среща между виден гербер и   социалист. Двамата  били в отлични от­ношения още преди да се поя­ви партия ГЕРБ, но честите им срещи стана­ли подозрителни за Цве­танов и Бойко Борисов. 

С незаконно събирани СРС-та било помогнато и на разцеплението на си­ните.

 От ГЕРБ отдавна имат свои хора в СДС и ДСБ, които работят за интере­сите на управляващите, притиснати от компроме­тираща информация. По този начин били подчи­нени Яне Янев и разпа­дащата се партия РЗС.

 До оперативните служ­би в МВР и ДАНС вече била спусната устна заповед около новата партия на Кунева и да се тър­си нещо компрометира­що, защото само нейни­те представители доско­ро били извън обсега на подслушваните. 

„Предизборните СРС-та“ щели да се пускат само при крайна необ­ходимост чрез контроли­рани от властта ме­дии. Голямата им цел била да се дър­жат поли­тическите против­ници из­късо и да бъдат при­нуждава­ни да во­дят подрив­ни действия партии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *