След развода Юксел Кадриев и Бонка закъсаха с парите

Юксел Кадриев

   Юксел Кадриев остави бившата си жена да оцелява с мизерните 26 лв., подшушнаха доверени лица.

Водещият на Би Ти Ви „Новините“ осъди оперната певица Бонка Георгиева да плаща всеки месец по 130 лв. издръжка за дъщеря им Габриела. След раздялата на двамата родители Бонка и Юксел се разбрали момиченцето да остане за отглеждане при баща си.

Кадриев забравил как по време на развода с Георгиева й дал писмено уверение, че не дължи нито стотинка за издръжката на Габриела. Макар преди това съдът да отсъдил тя да плаща за детето 60 лв., докато малката навърши пълнолетие. Бонка все още пази написаното на ръка от Юксел споразумение.

Когато го налегнали кредитори обаче, адвокати обърнали внимание на новинаря, че не е заверил нотариално разписката, което я прави невалидна. Посъветвали го да даде Бонка под съд и той го направил. Поискал тя да му лава 200 лв. месечно. Съдебното решение излязло преди дни – магистратите отсъдили, че при заплатата, която има, Георгиева може да плаща 130 лв. Не повече. Това обаче е повече от двойно спрямо предишната сума. Заплатата на певицата към Националния филхармоничен хор „Светослав Обретенов“ е запорирана, защото я накарали да изплати тази сума със стара дата – общо 3000 лв.

Бившата съпруга на Юксел Бонка е силно притеснена

 Георгиева се чуди как да го направи, при положение че печели чисто 400 лв. месечно. Пред близки обяснява, че като плати наема си и кредитите, които изплаща още от времето, когато са ги теглили заедно с Юксел, и й остават 26 лв. за харчене.

Под запор е и заплатата на самия Кадриев, който е буквално преследван от кредитори.

Месечното му възнаграждение в Би Ти Ви е 3800 лв. Но получава малка част от него, защото е теглил твърде много кредити – от ДСК, банка „Пиреос„, Първа инвестиционна, „СГ. Груп ООД“…

В момента Юксел съди бившата си жена и за ограничаване на родителските й права над дъщеря им Габриела. Първото дело беше миналата седмица в Брачна колегия.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "След развода Юксел Кадриев и Бонка закъсаха с парите"

 1. Тончо   27.03.2012 at 17:43

  Той за това лежи в болница-няма ненаказано зло!!

  Отговор
  • аз   21.06.2012 at 13:08

   „През последния месец ръководените от вас издания се занимават активно със здравословното ми състояние. Както винаги, без да се съобразявате с основните правила на журналистиката, изписахте страниците си с лъжи и измислици. Забравяйки, че здравето на всеки един, включително и вашето, не е даденост, си позволихте да ме „парализирате” и да очертаете най-мрачни прогнози. Освен че не спазвате етичните и професионални норми сте забравили и човешките. В този момент заедно със семейството ми, вместо да се боря за здравето си се налага да оборвам публикациите ви и да успокоявам дъщеря ми, че написаното от вас е долна лъжа, с която продавате вестниците си.“ Юксел Кадриев

   Отговор
 2. Danny   08.11.2021 at 20:28

  Hi there Dear, are you actually visiting this web site daily, if
  so after that you will without doubt get fastidious know-how.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *