Скандал! 28-годишна еколожка и 21-годишно момиче управляват АЕЦ „Козлодуй“

АЕЦ Козлодуй

Кадровата политика на ГЕРБ е смайващо некомпетентна, коментират хората. Последното, което втрещи българите е информацията кой е в управлението на АЕЦ „Козлодуй“.

Справката показва, че бордът на директорите се управлява от еколожка на 28 години и на държавните „Мини Марица-изток”. Така освен с нов изпълнителен директор – Валентин Николов, атомната  централа е и с нов шеф на Съвета на директорите – Марина Армутлиева.

Въпросната еколожка е родена през 1984 г. и има висше образование по специалността „Екология и опазване на околната среда“ в НБУ. От юли миналата година е съветник в Министерството на икономиката с ресор концесии, а след като то бе оглавено от Делян Добрев, същата девойка стана шеф на политическия му кабинет.

А вече се издигна и до председател на борда на ядрената централа. Другото кадрово недоразумение с 4750 лева заплата на месец е бившият зам.-кмет на район „Студентски” ,Калин Стануков  –  назначен за главен административен секретар на АЕЦ „Козлодуй”.

Мини Марица-изток

Странното е, че той никога не е работил в областта на атомната енергетика. Веднага след назначаването си, този господин подписва договор с  21-годишната Мелина Нинова. Тя щяла „да консултира ръководството във връзка с имиджа на дружеството” и „въз основа на проучвания да прави контент-анализи на публикации в пресата“. Договорът е за 3000 лв.

Много интересно какви качества има и какъв трудов стаж има това момиче, след като до преди две години е търкало ученическия чин в средното училище?  И съвсем резонно си задаваме въпроса дали наистина управляващите не искат да ликвидират този до сега печеливш отрасъл на републиката?

Бойко Борисов: Студентите да станат овчари!

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Скандал! 28-годишна еколожка и 21-годишно момиче управляват АЕЦ „Козлодуй“"

  1. Krisi   27.10.2012 at 13:42

    Какво да кажем безмозъчното управление на Герб се вижда от всички. Карйно време е да се спре със спекулациите, че те щели да спечелят следващите избори. Те имат 8% подкрепа. Синята партия ще сшечели изборите и ще води България към успех. Гласувайте за сините, за да победи справедливостта.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *