Скандал! Фаворитката на Андрей Иванов – Валя Чилова разпродава общински офиси и магазини на кило!

Валя Чилова

  Скандалното общинско дружество „Софийски имоти“ отново ще продава магазини и офиси. Това обяви Валя Чилова, шефката на Столичната общинска агенция по приватизация.

Въпросната Чилова, която е протеже на бившия шеф на общинския съвет Андрей Иванов, е и голям шеф в АЕЦ „Козлодуй“, както вече бе писано. Освен това тя е и съдружник и управител в две рекламни и пиар агенции, а също така и международен секретар на фракцията „Предприемачи – ГЕРБ“.

Имотите, които столичната приватизаторка Чилова ще продава, са изключително атрактивни – 24 офиса в сграда на „Позитано“, а освен това още една сграда, магазин и 19 поземлени имота.

Андрей Иванов

Самата Чилова твърди, че обектите били харесани основно от представители на по-големия бизнес.

Според приближени източници, луксозните имоти вече са спазарени.

Част от тях ще попаднат в ръцете на мастити бизнесмени, спонсори на ГЕРБ, а други – на подставени лица, изтикани напред от видни столични общинари. „Ще видим какъв театър ще се разиграе – казват източници от общината – и как точно покровителят на Чилова – Андрей Иванов, ще се облажи.“

Според тях продажбата на скъпите имоти ще бъде формално направена по всички правила, за да се избегнат, доколкото е възможно, скандалите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Скандал! Фаворитката на Андрей Иванов – Валя Чилова разпродава общински офиси и магазини на кило!"

  1. miro   03.11.2013 at 21:21

    Няма коментари,няма и да има,защото тия които ги публикуват са поставени балъци,а на народа му омръзна от помия,която хвърляте по хората.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *