Скандал! Митьо Гърнето пребил щерката на Фатик, заради любовница!

Митьо Гърнето пиянства и хулиганства, съсипан от мъка по зарязалата го любовница Емануела
Митьо Гърнето пиянства и хулиганства, съсипан от мъка по зарязалата го любовница Емануела

  Скандалният бивш президент на ЦСКА Димитър Борисов – Митьо Гърнето за пореден път се прояви като жалък страхливец и комплексар. В началото на седмицата пернишкият боклукчия преби в заведение в центъра на София пред десетки свидетели 17-годишната Адриана Тюркмен, дъщеря на митичния Филип Найденов – Фатик.

Грозната сцена с мъртвопияният и вероятно дрогиран бос на „Титан“ е документирана от видеокамери за наблюдение, поставени в тоалетната на хитовия нощен клуб „Пи Ем“, разположен на стълбището на Телефонната палата срещу гранд хотел „София“.

Очевидци на вулгарния екшън разказват пред журналисти, че към 23,15 часа в понеделник Гърнето е стоварил с все сила юмрук върху лицето на щерката на Фатик, която излизала от тоалетната на заведението. Според посетители на „Пи Ем“ циганоподобният боклукчия и ликвидатор на ЦСКА е дебнел Адриана Тюркмен в засада няколко минути пред сервизното помещение заедно с тримата си бодигардове.

Щерката на Фатик Адриана Тюркмен бе причакана в засада и нокаутирана от пернишкия бос на боклука пред тоалетната на заведение в центъра на София
Щерката на Фатик Адриана Тюркмен бе причакана в засада и нокаутирана от пернишкия бос на боклука пред тоалетната на заведение в центъра на София

Когато младата дама се появила, Гърнето я ударил в лицето с юмрук, след което клатушкайки се си тръгнал, подкрепян от мутрите си.

Дъщерята на Фатик лежала няколко минути в несвяст, а от персонала на заведението панически повикали линейка. Ади обаче отказала спешна медицинска помощ и малко по-късно била отведена от сестра си Александра в „Пирогов“. Впоследствие дъщерята на Фатик посетила Съдебна медицина, където лекарите описали травмите й. Още същата нощ майка й Адриана е подала жалба в Първо РПУ – София.

Адвокатът на семейството Косьо Симеонов потвърди за инцидента и обяви, че очаква Софийска районна прокуратура да образува досъдебно производство за хулиганство и причиняване на лека телесна повреда срещу Митьо Гърнето.

Посетители на нощния бар „Пи Ем“ свидетелстват пред журналисти, че пернишкият боклукчия се нахвърлил агресивно срещу щерката на Фатик, вбесен от отказа на по-голямата й сестра Александра да разговаря с него.

„Алекс и Ади бяха на рожден ден на своя приятелка. Голямата щерка на Фатик е дружка с варненката Емануела, която съвсем наскоро смени Митьо Гърнето с италианец който е млад, красив и богат. Босът на „Титан“ поиска да научи от Александра подробности за новия любовник на Еми. Момичето обаче го отряза и малко по-късно последва мутренската саморазправа. Гърнето беше толкова пиян, че налетя на малката Адриана, вероятно мислейки я за сестра й“, описва кървавия екшън потресен приятел на фамилия Тюркмен.

Адриана Тюркмен след побоя
Адриана Тюркмен след побоя

Запознати с интимната драма на пернишкия примитив злорадо коментират, че Гърнето е направен за посмешище от бившата си любовница Емануела. Сексапилната брюнетка зарязала бившия бос на ЦСКА, след като онзи в последния момент оттеглил молбата за развод с жена си Михаела. 25-годишната Еми не страдала дълго по боклукчията, тъй като подхванала любовен романс с италиански бизнесмен на име Паоло.

Вместо да се радва на целулита на жена си, Митьо Гърнето се е отдал на системно пиянство в последния месец, свидетелстват посетители на нощни заведения. Босът на „Титан“ всяка вечер се наливал като свиня и безпричинно налитал на бой. Преди десетина дни пияното Гърне едва не предизвикало меле в заведението „Парк бар“ в центъра на София, заради което достъпът до баровския нощен клуб му бил отнет.

Запознати с биографията на мургавия пернишки боклукчия припомнят, че Борисов не за първи път посяга на жена. През далечната 1993 г. Митьо Гърнето е арестуван за изнасилване на 20-годишната В. К. от брезнишкото село Долна Секирна. Делото срещу Димитър Борисов за изнасилване е висящо 10 лета, преди да бъде прекратено по давност през 2003 г. от прокуратурата в Перник.

В медицикското на Адриана Тюркмен, подписано от д-р Ангелов от „Пирогов", е посочено, че тя има контузна рана и хематом на устата
В медицикското на Адриана Тюркмен, подписано от д-р Ангелов от „Пирогов“, е посочено, че тя има контузна рана и хематом на устата

Във футболните среди си спомнят, че преди 2 години Гърнето, заплашил с физическа саморазправа мениджърката Катерина Паунич, на която ЦСКА дължи 600 000 лева за неплатени футболисти. Когато дамата отишла да си иска парите в офиса на „Титан“, пернишкият разбойник я прогонил с мощни псувни и заплахи, че ще й отреже главата.

„Ако Фатик беше жив, Митьо Гърнето вече щеше да лежи с прерязано гърло в някоя канавка в Перник, или хвърлен на песовете с куршум в празната кратуна. И за него обаче ще дойде Видов ден“, заканват се през зъби сподвижници на покойния контрабанден бос Филип Найденов – Фатик. Приятелите на Бабата може би вече подготвят кърваво отмъщение за поруганата чест на щерка му Адриана.

Ден след грозния екшън журналисти разговаряха с вдовицата на Фатик – Адриана Тюркмен. Майката на пострадалото момиче е възмутена от самозабравилия се пернишки бос на боклука. Тя е решена да гони докрай злополучния бивш шеф на ЦСКА.

 

Майката Адриана Тюркмен
Майката Адриана Тюркмен

Детето ми е в шок!

– Адриана, как е дъщеря ви след побоя?
– Физически е по-добре, но е много емоционално наранена и травмирана. Има хематом на устата. Детето ми никога не е било удряно в живота си. В шок е! Още ме може да осмисли какво точно се е случило. Със сестра й сме до нея, опитваме се да й дадем сили. Унижението, което е претърпяла, вероятно ще се превьрне в някаква травма.

– Предполагам, сте ядосана на Димитър Борисов и ще търсите отмъщение?
– Отмъщение?! Какви са тези глупости! Надявам се държавата да си е на мястото и прокуратурата незабавно да образува дело. Учудвам се, че този човек не е задържан още. Да нападне и набие младо момиче в заведение в центъра на София, е тежко престъпление. Надявам се да получи съответното наказание. Няма да оставя нещата да бъдат потулени типично по български. Имаме престъпление, което е заснето от камери, има очевидци, има медицинско свидетелство. Този господин е обществено опасен – чувам, че е имал и други такива проявления из София. Омерзена съм, наистина – не вярвах, че човек може да падне толкова ниско. Отделно ще си потърсим правата по частен съдебен път. Ангажирали сме адвокат.

– Гърнето направи ли опит да се извини?
– Звънял на някакви наши общи познати, извинявал се, молел се да не подаваме жалба. Няма какво да му кажа. Толкова е жалко, че… Заслужи си презрението на цяла България!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *