Скандал! Иван Костов и Маджо купонясват заедно

Младен Михалев - Маджо

  Скандално известният бизнесмен Славчо Христов събрал на една маса неотдавна пъстра компания от олигарси, политици и подземни герои.

Бившият оператор на предаването по БНТ „Бързи, смели, сръчни“ поканил по повод празник на любимия си племенник в един от хотелите си на Златни пясъци добрия си приятел Иван Костов, Надежда Михайлова, хотелиера и бивш търговец на оръжие Младен Мутафчийски, както и мистериозния бизнесмен Младен Михалев-Маджо, разказаха очевидци на събитието.

Присъствието на Иван Костов на масата не било изненада за никого.

Както е известно, тъкмо в ресторант „Олимп“ на стартиралия бизнеса си с търговия на мартеници Христов се събират най-влиятелните навремето седесари. Групата им дори се самопровъзгласява за кръга „Олимп“ по името на заведението.

Иван Костов

 Само непосветените обаче са били шокирани от появата на вездесъщия Маджо на купона. Известно е, че Христов е имал топла връзка навремето със силовата групировка СИК и дори е бил спонсор и вицепрезидент на футболния отбор „Славия“, какъвто е и Маджо. Освен с него бившият оператор е бил изключително близък приятел с други знакови фигури на прехода, като Милчо Бонев – Бай Миле, и Поли Пантев.

Според добре осведомени източници Младен Михалев често се връщал в България напоследък, а къщата му в един от престижните квартали в покрайнините на София е охранявана като Пентагона. Маджо е сред знаковите герои на прехода срещу когото властта не предприема никакви акции, за разлика от атаките срещу Гриша Ганчев и Евелин Банев-Брендо.

Що се отнася до Славчо Христов, по време на управлението на Симеон Сакскобургготски бизнесменът със средно образование от техникума по електроника „А. Попов“ бе в особено близки отношения с царя. В момента е съсед на Борисов, защото къщите им в Банкя са една до друга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *