Скандално: Баумгартнер свил идеята за скока от българин!

Иван Трифонов

Наскоро световните медии гръмнаха с новината за „свръхзвуковия“ австрийски пилот Феликс Баумгартнер. Австриецът успя да направи скок от Космоса на височина от 39 километра.

Страхотна новина, но уви идеята за този скок е била открадната от българин. Това сензационно на пръв поглед твърдение излезе в нашия ефир от Иван Трифонов. Той претендира, че всъщност  е истинският автор на идеята за подобен скок. Българинът заявява, че не е успял да изпълни идеята си със съдържание, защото не е намерил спонсор за скока.

Феликс Баумгартнер

И така срещнал и разказал за своята идея на австриеца … Феликс Баумгартнер. Да, но за ужас на нашенеца, Феликс бил по-убедителен и успял да намери спонсори за своя скок. Осъществил идеята, без да включи в екипа си Иван.

Той от своя страна мълчал пет години и едва сега решил да сподели това, защото се е надявал през петте години да бъде включен поне в подготовката на подвига, но уви неговите надежди останали излъгани.  Да, но днес Иван Трифонов се кани, че ще подобри неговия рекорд, като скочи от 50 километра.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pxGnxEQr1uc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *