Скандално! Банките са с привилегии пред гражданите и ни обират!

Омбудсманът на република България

Омбудсманът на република България Константин Пенчев се е обърнал към Конституционния съд, заради оплаквания от некоректно отношение на банките.

А що се отнася до синята зона в центъра на София, Омбудсманът е категоричен, че цената на услугата не отговаря на нейното качество. Тези коментари Константин Пенчев ги изстреля в медиите, относно зачестилите оплаквания от гражданите от некоректното отношение на банкери и монополисти към българина.

Гражданският защитник Пенчев коментира и темата с лошите кредити. Много хора се оплакали, че след като жилището им бъде отнето от алчните банкери, остават без дом и продължават да дължат пари, произвеждайки по този начин бездомни, безработни и безперспективни граждани, който се увеличават лавинообразно.

Константин Пенчев

Това положение е заради лобирането на някои народни представители, които вместо да защитават гражданите, които са ги избрали защитават банкерите. За щастие, сега Пенчев е забелязат тази скандална несправедливост в закона и обяви, че вече е сезирал Конституционния съд по въпроса.

Относно синята зона в центъра, също е несправедливо гражданите, живеещи там да плащат, без да имат нямат никаква гаранция, че след като купят годишна винетка, ще има къде да паркират автомобилите си. И се надявал да се разреши въпросът справедливо.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9qcB_KLoW2s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *