Скандалният Ахмед Башев става депутат, за да се спаси от разследване!

Ахмед Башев

  Кметът на община Гърмен Ахмед Башев влиза в парламента, за да се спаси от разследване за насаждане на радикален ислям, твърди член на ДПС след окончателното нареждане на листите в партията.

Башев е поставен на второ мястото в листата за Благоевград, което му гарантира депутатско място в 42-рото народно събрание.

През 2009 година той бе разпитван от ДАНС за насаждане на радикален ислям сред населението в Рибново.

Разработката е актуална и по нея не се работи, но се използва, за да се държат в зависимост определени лица в ДПС. Башев дори бе подсъдим за злоупотреба с общински пари, а сигналите срещу него в прокуратурата са над 10.

„С влизането в парламента на Башев се гарантира имунитет за 4 години. На негово място можеше да влезе някой неопетнен от политиката млад кадър на ДПС. Башев е бил агент на Държавна сигурност. Помагал е на комунистите да сменят имената на хората, писал е доноси срещу тях кой ходи на джамия, бил е информатор чак до 91-ва година. За съжаление партията ни не може да се освободи от зависимите хора, които са толерирани за сметка на младите“, казва разочарованият депесар.

Той посочва още 2 имена на хора, които нямат нищо общо с каузата на ДПС, но са водачи на листи и сигурни депутати – Делян Пеевски и Емил Иванов. Според него клиентелизмът е взел връх в ДПС и това ще им изиграе лоша шега на изборите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *