Скандалните Братя Галеви се укриват на яхта в Черна гора!

Пламен Галев и Ангел Христов

  Дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, които са в неизвестност от май миналата година, живеят на яхта в балканското Монте Карло – Черна гора, разкриха отлично информирани източници.

Луксозният плавателен съд, закупен от тях преди години, никога не е акостирал в български води. Той е бил закаран директно на пристанище в балканската държава, която през последните години е предпочитана дес-тинация на много холивудски величия. Неотдавна френската звезда Жерар Депардийо, който получи руски паспорт, посети екзотичната държава, за да си купи имот там.

Черга Гора

Въпреки спекулациите, че т.нар Братя Галеви се крият в ЮАР, те се намират само на 700 километра от България, категорични са източниците.

Седмица след като Върховният касационен съд окончателно осъди скандалните бизнесмени на по 5 г. затвор за сформиране и участие в престъпна банда за рекет и изнудване през миналата година, двамата се оказаха в неизвестност. Скоро стана ясно, че са издирвани от Интерпол.

Черна гора, придобива все по-голяма популярност напоследък. Често е сравнявана с френската Ривиера заради девствената природа и спокойствието в нея. Тъй като е в близост до Италия и Хърватия, тя се смята за мечта за всекиго, независимо дали става въпрос за ваканция или живеене.

Жерар Депардийо

След като Черна гора излезе от сянката на бивша Югославия, се превърна в основна туристическа дестинация заради планините, които обграждат брега на Адриатика, малките пясъчни плажове и приятните заливчета, които стигат до границата с Албания. Особено привлекателни са и ъ на исторически градове като Будва, Стари Бар, Херцег Нови и Котор. Черногорчани пък се славят като изключително сърдечни и гостоприемни хора. Любопитно е, че действието в последния филм „Казино Роял“ за Джеймс Бонд, се развиваше тъкмо в Черна гора.

Пламен Галев и Ангел Христов, които според нашите източници живеят на яхта в нашумялата балканска страна, са задочно обвинени за пране на пари и изнасяне на средства по банков път извън пределите на границата. Общата сума, която Галеви били изпрали и изнесли, е 35,5 милиона лева.

„По-добре е да се върнат и да явят в съда, за да си докажат невинността или вината“, каза премиерът Бойко Борисов веднага след изчезването им, намеквайки, че американските партньорски служби са по следите им. „Американските партньори ни оказват помощ да стигнем до изнесените извън България пари“, посочи тогава премиерът, като с това отговори на въпроса каква е връзката между Братя Галеви и американските партньори.

Засега обаче резултат от издирването още няма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *