Синът на Ламбо – Владимир, изкукал от халюциногенни гъби

Владимир Данаилов

  Владимир, незаконният син на Стефан Данаилов, който втрещи цяла България с, меко казано, странното си поведение във „ВИП Брадър“, не е полудял по рождение и по волята Божия.

Дългокосият наследник на Ламбо от нелегалната му любов с актрисата Ирен Кривошиева е луднал от прекомерната употреба на халюциногенни гъби, разкри сензационно човек от най-близкото приятелско обкръжение.

Оказа се, че Владимир Данаилов се е прибрал от Америка в България трайно пристрастен към слабо познатия у нас наркотик „шруумс“, който, грубо казано, е „изпържил“ мозъка му. Синът на Стефан Данаилов споделял пред свои близки, че по време на следването си в Маями се зарибил към яденето на „друсани“ гъби които му помогнали да освежи съзнанието си и да се почувства свободен и независим от никого човек.

Запознатите с последиците от този вид дрога обаче твърдят, че яденето на халюциногенни гъби има изключително мощен ефект върху психиката на човек и че именно опасната дрога е виновна за неадекватното поведение на 25-годишния Владимир.

Когато се прибрал в България, наследникът на актьора легенда Стефан Данаилов близо 2 месеца търсел всевъзможни начини да се снабдява с отровни гъби, но заради това, че тази наркотична субстанция не се предлага на родния пазар, той започнал да употребява хапчета МДМА, които купувал срещу 15 лева бройката от дилъра Веско Веселото от „Белите брези“.

Родните търговци на дрога бързо се ориентирали към предпочитаните от сина на Стефан Данаилов магически гъби и започнали да ги отглеждат и да ги разпространяват из София.

Халюциногенни гъби

„От началото на лятото магическите гъби са хит на столичния пазар на дрога – цената на една доза от 3 грама е 20 лева, като Влади си купува всеки ден по 3-4 дози, тоест дава по 80 лева, за да се дрогира с гъби. Факт е, че освен него напоследък все повече младежи ядат магически гъби, които се отглеждат в оранжерия на дилър №1 на хапчета в София Веско Веселото“, разказва запознат с материята източник.

Магическото свойство на особено опасните гъби се крие в съставката им псилоцибин, тя е от класа на психоделиците – дрога, коренно променяща възприятието и съзнанието на човек. При употребата на опасната дрога консумиращите я добиват усещане за креативност, телепатия и еуфория. Лекари обаче предупреждават, че предозиране или поглъщане в комбинация c друг наркотик или алкохол може да доведе от натравяне до смърт през психоза. В България за халюциногенните гъби се чу миналата година, когато стана ясно, че удушената до смърт от изверга Чеци в Борисовата градина Яна Кръстева преди това е била надрусана с магически сушени гъби.

В абсолютно всички европейски страни сушените магически гъби се третират като опасен наркотик, като за престъпление се счита притежанието им, отглеждането и продажбата им.

Дни преди да влезе в къщата на „ВИП Брадър“, Влади Данаилов отново е приел от гъбите. В момента той е под хипнозата им, твърди източникът ни. „На това момче трябва да му се помогне!

Той е за лечение, а вместо това майка му Ирен Кривошиева го поощрява. Незабавно трябва да го извадят от Къщата и да се опитат да го спасят. Не е ясно как ще се държи, след като ефектът от гъбите, който продължава около седмица, спре“, обясняват експерти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *