Жестокост! Синът на Гълъбин Боевски – Пол пребива жена си!

Пол упражнявал силата на юмруците си върху Капка
Пол упражнявал силата на юмруците си върху Капка

  Нов кошмарен детайл от драмите във фаталната фамилия разкри Капка Алексиева, съпругата на Пол Боевски. Брюнетката от Кнежа, която преди година даде живот на първородния внук на Гълъбин Боевски, е била редовно малтретирана физически от неговия наследник.

Вироглавият Пол, на който не достигна талант да стане футболист на „Левски“, заряза половинката си миналия месец, за да лежи между краката на любовницата си – служителка на игрална зала в Кнежа. Изоставената съпруга тогава сама изобличи Боевски-младши от страницата си във фейсбук, а в сряда извади на бял свят и още кирливи ризи на бащата на сина си.

„Да пребиваш жена си, да изоставиш детето си, да я лишаваш от свободата й, да я унижаваш и тъпчеш, обиждаш и тормозиш. Да я принуждаваш да се моли на Господ да я убие и след това да я питаш „Какво съм ти направил?“, написа Капка, но впоследствие изтри поста си.

Пол Боевски и Капка Алексиева
Пол Боевски и Капка Алексиева

Младата майка призна с болка, че Пол не само упражнявал силата на юмрука си върху нея, но и редовно крадял от парите й. Не е тайна, че след като баща му бе вкаран в бразилския затвор, Боевски се докараха до фалит и дори обявиха за продан фитнеса на ст. „Васил Левски“, за да смогват да плащат разходите по съдебната защита на Гълъбин.

„Не използвайте тъгата ми, за да си правите рейтинг, аз съм никоя и не мисля да давам обяснения за отношенията ми с Пол, особено пък пред журналисти. Такива искайте от Пол. Аз просто исках да имаме едно нормално семейство. Медиите пишете, че съм момиче на повикване. Моля ви, родителите ми имат достатъчно средства, за да се занимавам с това. Според вас Гълъбин би ли позволил на такова момиче да влезе в семейството му и да роди внука му?“, коментира пред репортер страдащата съпруга.

На Боевски-син му се понесе лоша слава още от ученическата скамейка. 15-годишен, той ходеше на училище с газов пистолет. При игра на руска рулетка със съученици Пол бе прострелян в главата в една от класните стаи на 18-о СОУ „Уилям Гладстон“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *