Сензорката Мая Попова: Враговете на баща ми ме оплюват и съсипват!

Мая Попова

  Мая Попова, която през последните години се бе прославила като жената, която предсказва с точност земетресения, е изпаднала в тежка депресия. Причина за кризата е мощната атака срещу нея, след като Мая се издъни и ден преди страшните трусове в Перник заяви, че България е пощадена и в страната не се очаква нищо сериозно.

Тогава перничани искаха да я линчуват, нарекоха я „шарлатанка“ и „вещица“.

Оттогава Попова е съсипана и дори заяви, че прекратява прогнозите си.

„Убедена съм, че това беше съзнателна атака срещу мен, за която някой е платил.

Най-вероятно в основата на оплюването са врагове на татко“, заяви Мая. 

Предсказателката на земетресения е дъщеря на бившия заместник-министър на външните работи по времето на Живков – Живко Попов. Той е един от най-скандалните кандидат-членове на ЦК на БКП, който се ползва с абсолютното доверие на Людмила Живкова.

Най-големият скандал с него се случва през 1981 г, когато е арестуван като посланик в Прага и принудително доведен в България. Осъждат го на 20 години затвор и го обвиняват в крупни финансови злоупотреби. Десет години по-късно е освободен, тъй като здравето му се влошава.

По-късно обаче го изпращат да си доизлежи присъдата а после е амнистиран. Обжалва и присъдата му е обявена за незаконосъобразна.

Името на Живко Попов се забърка и в разправията с т.нар. „оня списък , в които изтекоха имената на всички български резиденти – дипломати зад граница. Дъщеря му днес смята, че я нападат неговите противници, тъй като през последните години той бил разкрил доста истини за Живков и неговото обкръжение. „Пълни глупости! Мая просто се издъни, а сега търси причината другаде. Обяснението й е нелепо, най-малкото защото повечето от враговете, а и приятелите на баща й вече не са между живите“, коментират перничани, много от които не са се отказали да отмъстят на Попова за провала в прогнозите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *