Секс афера с 30-годишна секретарка провали министър Сергей Игнатов!

Сергей Игнатов

  Причината Сергей Игнатов да се овъртоли в грозни корупционни схеми и да защитава яростно безобразията в подопечния му фонд „Научни изследвания“ е ослепителна 30-годишна красавица. Подобно на повечето хора, сдобили се внезапно с власт, и образователният министър не направи изключение и си взе засукана любовница малко след като стана министър, разкриват хора от образователното министерство пред журналисти.

Министерското гадже Евелина Христова

„Сергей е честен човек и не е участвал в никакви далавери. Той обаче има слаб ангел и падна жертва на фаталния чар на любовницата си Евелина Христова. Тя го водеше през цялото време за носа. Заради нея Игнатов заряза и жена си, с която живееше близо 20 години“, разказват колеги на Игнатов от предишната му месторабота – Нов български университет.

Фаталната Евелина Христова се появява още докато Игнатов е преподавател в НБУ. След като става министър, той кани младата асистентка за секретар в министерството. Именно тогава между двамата избухва романс. Сергей се променя видимо, спира да общува с приятелите си и прави това, което 30-годишната хубавица каже. Заради нея Игнатов напуска жената, с която живее на семейни начала – преводачката Надежда Розова.

Секретарката постепенно става най-важната фигура в Министерството
на образованието. Интригуващо е, че Евелина придружава министъра навсякъде, на абсолютно всички пътувания в чужбина. Тя прилича по-скоро на мутренска вдовица, отколкото на високопоставен служител на министерство. Някои дори я бъркат с Мая Илиева, вдовица на боса на ВИС-2 Георги Илиев.

Именно тя лобира за шефовете на фонд „Научни изследвания“, които по-късно се оказват забъркани в далавери за 14 милиона лева. Казват, че Христова също натопила пръсти в меда – как иначе да се обясни фактът, че младо момиче с държавна работа като нея изведнъж се мята на гигантски джип БМВ.

В Министерството на образованието издават, че милиони левове например са поверени на фирмата „Рой комуникейшънс“, управлявана от Десислава Бошнакова, доцент в Нов български университет. Десислава е първа приятелка на Евелина

След като бе уволнен от Министерството на образованието, Сергей Игнатов мина в нелегалност.

Довчерашният министър е изключил мобилните си телефони и избягва контакти както с журналисти, така и с колеги от университета. Най-вероятно той ще се върне на работа в НБУ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *