Секретарка завъртя главата на министър Трайчо Трайков – опропасти му живота

Трайчо Трайков с новата си любов Милена Маркова

   Едно зло никога не идва само. Точно когато се оказа с разбит личен живот, министърът на енергетиката Трайчо Трайков получи и професионален шамар. Малко преди да бъде уволнен, Трайчо се е развел тихомълком.

Бившият вече енергиен министър, който миналия петък бе изненадващо уволнен, се ожени само преди година и половина, а вече е в развод със съпругата си Любов. До разлъката се стигнало заради увлечението на висшия правителствен служител по 36-годишната му секретарка, подшушнаха запознати.

Близки до съпрузите още твърдят, че причина за раздялата била прекалената натовареност на ексминистъра с политически дела. Той прекалено често отсъствал от дома и това дало отражение на брака му. Енергетици обаче издават, че един от многото „ангажименти“ на Трайков се казва Милена Маркова, негова подчинена в министерството. Блондинката е началник отдел „Координация“, а преди това се изявявала като главен експерт „Връзки с обществеността и протокол“.

Засуканата Милена, чиито служебни функции са отчасти и секретарски, завъртяла главата на бившия министър и усложнила семейния му живот. Официалната половинка на Трайчо знаела за нея, но от съображения за деликатност никога не си е позволявала да я коментира публично. Дори и сега, когато вече си е наела адвокат и всичко с брака й е свършено, тя отказва да обсъжда „лудориите“ на мъжа си и подчинените му.

„Не ми е приятно да говоря за това, което той (сьпругът й – б. р.) е правил. В интернет има достатъчно за неговия бурен живот“, отвръща Любов на въпрос за интимните авантюри на министъра. Пръв ежедневен таблоид №1 хвърля светлина върху изневерите на министъра. Още в първия си брой през лятото на 2011 г. „Всеки ден“ разтръбява, че Трайчо кръшка. Ако се вярва на мълвата, преди няколко месеца бясната му съпруга нахълтала в министерството и устроила грандиозен панаир. Пред сащисаните колеги на Трайков тя започнала да го налага зверски, псувайки го солидно.

Трайчо Трайков надяна брачната халка на 12 декември 2009 г., а церемонията мина в пълна секретност. Когато двамата с жена му минаха под венчило, вече имаха дълъг опит в съвместното съжителство. Запознати твърдят, че съпрузите са живели без брак, но на семейни начала около 5 години.
 

Трайчо Трайков със съпругата си Любов Куюмджиева изпълнени с обич един към друг

  Преди да пристане на ексминистър Трайчо, фаталната Любов вече имала един брак зад гърба си. От тази провалена връзка е 12-годиш-ният й син Боби, с когото началникът на енергетиката хич не се разбирал. Отношенията с доведения син допълнително нажежавали обстановката в дома на Трайков. Любов и Трайчо се познавали още от деца. Заедно учили в столичното 143-то училище до седми клас, а после съдбата ги събрала и вУНСС. Доскоро Любов била финансов и генерален директор на IТ компания. Сега имала студио за деца със странното име „Виолетовата жаба“ и успоредно с това заработвала като консултант по личностна ефективност. Случайността ги срещнала отново преди пет години. Двамата пътували в един самолет до Виена и от дума надума искрата между тях припламнала.

Миналото лято обаче отношенията им се пропукали.

„Вече не съм му съпруга“, казва доскорошната половинка на бившия енергиен министър. От месец тя се представя с моминското си име Георгиева, но грижливо пазела в тайна дали разводът им е станал факт. Според запознати мълчанието на изиграната булка било купено със солидно финансово обезщетение.

Слуховете, че министърът вече не е семеен, тръгнаха още през миналата есен. Двамата с Любов дълго криели истината за брака си, за да не създават излишни скандали около ГЕРБ в съдбоносния момент около изборите. Скоро след това обаче двамата престанаха да се появяват на публични места заедно.

Истината за извънбрачната афера на Трайков лъсна благодарение на драматична случка през миналото лято. Милена пострадала по време на тиймбилдинг на министерството. Маркова, която била запалена по екстремния спорт рафтинг, се спускала с лодка по буйните води на река Струма край Кресненското дефиле. Изведнъж лодката се преобърнала, Милена поднала в хладните води на реката и контузила рамото си.

Министър Трайков веднага се хвърлил, за да я спасява. Останалите подчинени, които присъствали на инцидента, забелязали, че шефът им влага прекалено много емоции и старание, докато правел изкуствено дишане на зашеметената от падането Милена. Трайков натоварил Маркова на джипа си и лично я закарал до най-близката болница. После търпеливо изчакал да й направят всички необходими манипулации.

Дни след като Трайков бе освободен от поста си, и неговата половинка си е подала молбата за напускане. Вярната Милена си хвърлила оставката и избрала да застане до любовника си в трудния за него момент.

 

Кой го натопи за плажа в Катар?

Трайчо Трайков отрече да се е пекъл на плажа в Катар по време на проваления икономически форум, но източник потвърди, че това е 100% истина. На всичкото отгоре министърът бил с гаджето си на шезлонгите, което още повече вбесило премиера.

Гневен от отстраняването си, Трайчо се опита да си го изкара на външния министър Николай Младенов. Според запознати обаче не той, а земеделският министър Мирослав Найденов уведомил Бойко, че Трайков се припича блажено, вместо да вложи усилия за представянето на бизнеса ни зад граница.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *