Свидетелят по “Октопод” Пламен Устинов размахва пистолет!

Пламен Устинов

  Прокурорският свидетел по делото „Октопод“ Пламен Устинов скочил с пистолет срещу Красимир Момчилов в тетевенското село Глогово. Инцидентът се разиграл във вторник, 15 октомври, малко преди 10 часа.

Потресеният от преживяното Красимир Момчилов разказа, че излязъл с кола от дома си и малко след това на улицата го настигнал Устинов. „Почна да ми бибитка и примигва, въпреки че карах с допустимата, за населено място скорост 30 км/ час – обяснява Момчилов. Устинов се изравни с моята кола и започна да кара успоредно с мен. През цялото време ми правеше някакви жестове. Така се движи редом с мен около стотина метра. На улицата беше спрял камион и Устинов се принуди да изостане.“

Красимир разказва, че в центъра на селото, където има големи дупки, Устинов минал пред него. След известно време Момчилов се отбил пред една от къщите в края на Глогово, за да свърши своя лична работа. Малко след това там спряло и аудито на Устинов. „Разярен, той изскочи от колата си и тръгна към мен – казва Момчилов. – В ръката си размахваше пистолет. Направо ми се подкосиха краката. Веднага набрах полицията по телефона.

Устинов направи крачка и спря, после се обърна и хвърли пистолета си на шофьорската седалка. Межувременно пристигнаха двамата от охраната му. Пред тях той се развика:

Ще ви убия, теб и братовчед ти Филип. Само да ми минат делата и ще ви очистя“. След това Устинов се качил в колата си и отпрашил към столицата. Красимир Момчилов е категоричен, че няколко души са станали свидетели на грозната сцена.

„Скъсиха ми се краката, още треперя“, признава той и допълва, че веднага ще подаде жалба в полицията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *