Свекървата на Силвия Кацарова я намразила още в мига в който я зърнала

Силвия Кацарова

  „С Милчо сме щастливо разведени и си останахме приятели“, хвали се емблемата на група LZ Силвия Кацарова. Миналата година тя се раздели с първия си съпруг след 30-годишен брак и се омъжи за новата си любов Любомир. Оказа се обаче, че отношенията с „бившия“ не били толкова розови.

Той не дойде да я подкрепи и на юбилейния й концерт, щедро спонсориран от милионера, преобърнал живота й.

Буреносните облаци надвисват над брачното ложе още в началото, когато Милчо Кацаров води младата солистка на наскоро формираната група LZ вкъщи да я представи на родителите си. Свекървата за нищо на света не иска да приеме булката заради етническия йпроизход. В акта за раждане момичето е записано като Силвер Нури и далеч преди да се прекръсти по време на възродителния процес, се налага в „лекия“ жанр с турското си име. Прекарала детството си в Добрич, тя се премества с родителите си в Хасково през 1969 г. и завършва икономическия техникум. С помощта на преподавателите Лили Ненкова и Ирина Чмихова се подготвя за изпитите в Естрадния отдел на Музикалната академия.

С Милчо Казаров

Завършва в класа на Евгений Комаров.

В началото на кариерата си добива опит в различни жанрове, пробва джаз-рок с квинтета на пианиста Марио Станчев, но най-много й пасват циганско-руските романси. Именно затова майката на Милчо не ще и да чуе за нея.

Силвето обаче бързо става любимка на публиката. Песните „Бяла въздишка“, „Големият кораб минава“, „Топъл дъжд“, „Огън от любов“ стават шлагери през 80-те. Минават години, двамата с Милчо издават 5 албума и осъществяват ред ангажименти в увеселителните заведения из Скандинавия.

През 1994 г. основават звукозаписното си студио „Силвия мюзик„. Годините на лишения и мизерия остават назад.

Щастлива на сватбата с новия си любим Любомир

По стъпките им тръгва и дъщерята Теди Кацарова.

Родителите на Милчо най-накрая се убедили, че синът им си е довел златна жена. Силвия обаче получила много тежки травми на гръбначния стълб. Обикаляла по лекари, билкари, но ставала все по-зле. Докато един специалист й казал, че това е следствие на психическа травма, получена вероятно от неодобрението на свекървата. „Когато някой започне да те удря в гръб със силни емоции на недоброжелателство и отрицание, задължително се отразява на гръбначния стълб“, убедена е Силвия.

Живеела само с лекарства за да пее и танцува пред публиката. Пет години се тровила, докато открили причината – инфаркт на тазобедрена става. През 2010 г. рок легендата стигнала до радикалното решение – операция в „Пирогов“. Периодът съвпаднал със смъртта на свекърва й. Буквално от софрата на Коледа музикалната фамилия трябвало да се настрои на погребална вълна.

Майката на Милчо Кацаров живеела сама в апартамент в „Лозенец“, непосредствено до студиото на „Силвия мюзик“.

Месеци по-късно семейството се разпадна и 57-годишната Силвия се омъжи за новата си любов.

„Животът е миг и кръговрат“, заключава Силвия. Това, което премълчава, е, че сякаш прокобата е паднала от гърба й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *