Сашо Диков се посрами с името на новото си предаване „Дикоff“

С пенис, без пенис, важното е предаването на Сашо Диков да се гледа

  Сашо Диков си вкара сериозен автогол с новото предаване по Нова телевизия, коментират журналисти. Водещият е на път да се сдобие с доста неприятен прякор покрай името на шоуто си, което незнайно защо кръсти „Дикоff“.

Буквалният превод на странното словосъчетание на английски език е „без пенис“ и за това куп колеги на шефа на „Канал 3″ започнаха да го наричат „обрязания“.

„Голяма недомислица е това име. Сашо направо си остана без пенис. Който му е измислил предаването, се подиграл брутално с него коментират и зрители в интернет и се дивят в чия глава се е пръкнало това тв творение.

Не по-малко изненадани са приятелите на Сашо Диков, които дори абстрахирайки се от комичното значение на словосъчетанието на английски език, недоумяват каква е заигравката с наставката off във фамилията на водещия.

Самият Диков също вече е наясно, че се е посрамил с названието на новото си предаване, и то в национален ефир, но нямало как до го сменя.

Тричасовият съботен формат стартира този уикенд от 16 до 19 ч. и вече е късно да бъде сменено името му. Снимани са рекламните заставки, направени са шапките и няма време тепърва да бъдат променяни. Освен това Сашо се надявал, че заради комичната страна на въпроса ще предизвика по-голям интерес.

„С пенис, без пенис, важното е хората да го гледат и коментират“, обобщават и колеги на Диков от Нова телевизия.

„Благодаря на Нова за риска, който поемат. Само ще кажа, че държа два рекорда по рейтинг. Първият беше, когато бях гост в предаването „На четири очи“ на Цветанка Ризова. Тогава Нова имаше двойно по-голям рейтинг от Би Ти Ви. Вторият ми рекорд беше в сутрешния блок на Би Ти Ви. Рейтингът бе толкова висок, че сигурно повече е бил само този на Тодор Живков по Нова година“, обяви тържествено Сашо Диков на пресконференция преди старта.

От появата на Стажанта в екипа на Нова е особено доволна шефката на медията.

Силва Зурлева. „През годините може да се е говорело, че упражнявам натиск над кого ли не, но едва ли има някой, който да може да каже това за Сашо Диков. Просто той е много луд, в смисъл на кадърен“, заяви Зурлева, като подчерта, че дори да опита, надали ще успее да окаже натиск над Диков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Сашо Диков се посрами с името на новото си предаване „Дикоff“"

  1. Петя   02.03.2013 at 19:10

    Защо в събота вечер ни занимават с такива глупости като предаването та Сашо Диков.Той за мене не е нищо повече от спортен журналист и нека си остане такъв.Та той не може да се изразява правилно не може да задава въпроси както трябва.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *