Руски Снайперист Разстреля 11 Лидери на „Ислямска Държава“! ДАЕШ е в Шок!

snaiperist1Ръководителите на „Ислямска държава” живеят в тотален страх заради мистериозен руски снайперист. 11 лидери и командири от общо 8 терористични групировки, които контролират непризнатата държава ИДИЛ са паднали жертва на стрелеца само през последните 15 дни.

Главатарите са отстрелвани един по един в предградията на формалната столица на ИД Ар-Ракка.
Според непотвърдена информация в социалните мрежи, бандитите от ИД в момента претърсват града сантиметър по сантиметър за мъжа, който местните вече наричат „Сергей – ловецът на ДАЕШ”. Че храбрият снайперист, който отстрелва един по един „мозъците“ на уродливото формирование ДАЕШ е руснак вече няма и капка съмнение. Особено след видеообръщението на Абу Мохамад ал Аднани, официален говорител на групировката, в което той клейми Русия и обещава, че стрелецът им ще бъде заловен, а главата му набучена на кол.

Първият лидер на ИД, убит от мистериозния стрелец, е Хамад Абдел Хади. Той е бил застрелян на 13 януари, пише Siria Prospect. Според информацията, той е бил официално лице в шериатския съд на „Ислямска държава”. Абу Мохамед Дернауи е бил убит на 19 януари до дома си в града.
Най-скорошната смърт е на Абдула Хамад ал Ансари, високопоставен командир от Северен Ирак. Той е бил застрелян на 23 януари.

Началото на този лов обаче, най-вероятно, не е поставено в Ар-Ракка. Журналистът Джовани Райнери посочва, че подобни покушения са били извършени и през декември.
Ръководството на „Ислямска държава” е в див ужас и тотално деморализирано.

Източник: Skandalno.net

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *