Русата Златка разбила стъклена чаша в зъбите на Цуни

Златка Райкова

  Златка Рай­кова се превръща в  потенциална за­плаха  за живота на околните. След като преди година спретна зрелищен бой с жената на бияча от наказателните отряди на наркобоса Сако, Павел, блондинката започна да бие и мъже, разкриха източници.

 Откакто е със статут „мутреса“ на поредния гангстер в леглото си, Камен Балбузанов – Куката, Русата Златка прихваща от ганг­стерските прийоми, с които си служи и бандит №1 на Плевен. Страшни панаири са се рази­грали преди няколко седмици в столичния чалга клуб „Найт флайт“ с участието на изкусителката на Пазарджик. Скандалната плеймейтка пребила съгражданина на Куката, земеделския бос Цветелин Маринов – Цуни, по-известен като бившия любовник на фолкпевицата Преслава, научихме от достоверни източници, присъствали същата нощ в заведението.

 Бившият спонсор на Преси логично се ориентирал към нови нежни завоевания веднага след като звездата му би шута, наситена от шопинг туровете из Дубай през февруари. Въпросната вечер в клуба на Петко Димитров, Цветелин Маринов пристигнал с женска компания, като към едно от момичетата демонстрирал по-близки отношения. От коя от двете точно тръгнала свадата, източниците не разбрали, но в разгара на купона Златка Райкова и неиз­вестната придружителка на Цуни си скочили като възбудени кокошки, преди да се сбият коя да задоволи натопорчения петел. Охраната забе­лязала свадата, но сметнала, че двете крякащи жени са безобидни и не се намесила навреме. В един момент обаче кокошките се хванали за косите, а след края на сраже­нието половината изкуствени треси се въргаляли върху пода на „Найт флайт“. 

Цветелин Маринов - Цуни

  В този момент пишман плейбоят Цуни, който вероятно е станал ябълка­та на раздора, скочил да ги разтърва­ва. „И това му беше грешката. Златка явно бе вкарала доста алкохол. Грабна една чаша от масата и замахна към Цветелин, уцели го в устата. Куката сигурно я тренира да се бие, защото го удари с такава сила, че успя да счупи предните му зъби„, кълнат се три пъти свидетели на цирка.

 От устните и ченето на Цветелин Маринов шурнала кръв, а на сутрин­та чистачките коментирали, че чер­вените петна били толкова големи, сякаш насред клуба е клан угоен коледен нерез.

 Предложили на Цуни да му повикат „Бърза помощ„, но той отказал. Бил обгрижен от няколко сервитьорки, които спрели кръвта и измили ли­цето му. Битият от Златка Райкова не повикал и полиция.

 „И Цуни, и Куката са от Плевен, но смее ли някой да се опълчи срещу мафиота?! За да не си създава по­вече проблеми, Цветелин не повика ченгетата.

 А Златка, откакто е с Балбузанов, е решила, че е хванала Господ за бра­дата, нищо че на небето мафия няма. Държи се брутално и се забърква в скандал след скандал“, коментират още нашите източници.

 Наскоро се разкри, че плеймейтката е била заловена с дрога и оръжие след Дунав мост. На връщане от Румъния джипът на Камен Куката, управляван от Райкова, е бил проверен от патрул на КАТ. У гангстера са били открити незаконен боен пистолет с изтрити номера и няколко грама кокаин.

  

 Плеймейтката смля съперница

 Скандалджийката Златка я изби на побоища за сефте преди година, когато пре­дизвика грандиозен екшън с жената на бившия си Павел – Емилия. Случайна среща между двете в заведение на Слънчев бряг завърши със здрави ритници, проскубани коси, писъци, крясъци, псувни и всичко каквото се сетите…

 Боят пламнал след убийстве­ните погледи, които Златка и Емилия си разменили. После Райкова, която отне мъжа на бременната в седмия месец своя съперница, била здраво хваната за косата от нея, свалена на земята и ритана с токчета. Блондинката не останала длъжна и запо­чнала да се отбранява. На няколко пъти зашлевила мощни плесници на противничката си. 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *