Рударци се вдига на бунт срещу Ани Салич

 

Ани Салич щастлива със съпругът и деца си

Активната граж­данска позиция на Ани Салич по всички въпроси опре­делено идва в повече на съседите й.

 Водещата от Би Ти Ви е една от щастливите собственици на лук­созни имоти в с. Рударци. Вместо да на­мери начин да се спо­годи с комшиите си, журналистката никък не се притеснявала да пуска една след друга жалби срещу тях, дори и за най-дребното нарушение. Популярната новинарка докладвала на униформените за всяка неправилно паркирала кола, на която се натъквала, и с това си навлякла недоволството на всичките си комшии.

 „Навсякъде паркират неправилно, само ние отнасяме глоби всяка седмица“, беснеят комшиите на Би Ти Ви водещата. Те са категорични, че откакто Ани Салич се е нанесла в квартала, всеки ден на улицата пред кооперацията  имало спряла патрулка.

Дворът на къщата на Ани Салич в с. Рударци

 Полицаите пък се притеснявали, че ако не предприемат дос­татъчно сурови мерки срещу нарушителите, могат да си навлекат големи главоболия. Затова набързо гло­бявали всеки позволил си да паркира неправил­но на улицата на Салич.

  „Всички проклинат деня, в който Салич и съпругът й Бранко се нанесоха в Рударци“, категорични са препатили съседи на говори­телката, които вече са събрали десетки актове за незначителни провинения.

 Те са категорични, че дори кметът на селото Богдан Богданов-Бобето гледал да бъде в перфектни от­ношения с водещата и уважавал всяка нейна жалба срещу препатилите й съседи.

Ани Салич се ангажира с различни благотворителни каузи. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *