Росен Петров счупил нос по време на боксови тренировки

Росен Петров сега и преди

  Вече цели 2 месеца Росен Петров плаши феновете на предаването си „Нека говорят“ по Би Ти Ви с неузнаваемия си външен вид. Бившият сив кардинал на Слави Трифонов води неделното шоу видимо подпухнал, с премрежен поглед и доста наедрял.

Най-фрапираща е разликата в носа му, който изглежда е претърпял някаква злополука. Според запознати със здравословното състояние на Росен Петров обонятелният му орган бил счупен по време на тренировки по бокс, а от травмата изглеждал по-къс и хлътнал навътре. Водещият бил на силни болкоуспокояващи и затова изглеждал доста неадекватен в ефир. Въпреки състоянието си Росен не искал да слиза от ефир и предпочитал да води, натъпкан с лекарства.

„Това е причината да е неадекватен, а не че се е дрогирал, както подозират някои, мислите ли, че в сериозна медия като Би Ти Ви ще позволят друсан човек да води предаване?“, коментираха неофициално от екипа на „Нека говорят“.

Зрители на неделното предаване не спират да заливат имейла и страницата му във Фейсбук с гневни коментари за визията му и въпроса какво се случва с него.

„Пиян ли е бил водещият? Определено приличаше на такъв! Други се питат дали не е болест причината водещият да изглежда по този неадекватен начин, да фъфли в ефир? Каквото и да е, никой в такова състояние не би трябвало да се показва и то в национален ефир. Недопустимо е! Така не става, ако даден човек има някакви проблеми, каквито и да е, би трябвало да си ги реши и едва тогава да застане пред камерите“, пишат възмутени зрители на „Нека говорят“.

Росен Петров и балерината Зарина

Според някои Росен се пропил вследствие на преживяната доста тежко раздялата със своята приятелка – балерината Зарина, която както се разбра, се върнала при бащата на детето си.

Други смятат, че подпухването му било резултат от спокойния живот, който водел, заради факта, че сам си е шеф и изкарва много добри пари. Пиарите на Би Ти Ви и самият Росен обаче упорито подминават с мълчание любопитството на зрителите.

За разлика от случая с Петров, двете операции на водещия Юксел Кадриев влязоха в новинарските емисии на телевизията, а екип на Би Ти Ви го снима болен и брадясал в болничното легло на ВМА. Въпреки, че бил наясно, че мълчанието ще породи лавина от спекулации, Росен Петров забранил на колегите си да коментират инцидента с него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *